Annonssamarbete med Bernhardssons Möbler i Strängnäs

Möbelexperten: Så lyckas du med heminredningen

Med stimulerande och genomtänkta miljöer i kombination med ett sortiment präglat av såväl moderna trender som tidlösa gobitar skapar de inspiration. Här är butiken som vet vart skåpet ska stå – i dubbel bemärkelse.

 Soffor och fåtöljer i runda, mjuka former är en av säsongens mer ombonade trender, menar Maria Nordberg, till vänster, och Nathalie Westerberg, till höger.

Soffor och fåtöljer i runda, mjuka former är en av säsongens mer ombonade trender, menar Maria Nordberg, till vänster, och Nathalie Westerberg, till höger.

Foto: Content Studio, NTM Media

Native2023-12-01 01:00
Detta är ett annonssamarbete.

I över sextio års tid har Bernhardssons Möbler i Strängnäs levererat möbler och inredning till människor i alla skeenden i livet, från det första egna hemmet till familjevillan och det bekväma pensionärslivet. Sedan några år tillbaka är de även en del av kedjan Svenska Hem.

— Det gav oss möjligheter som att till exempel kunna erbjuda ett bredare sortiment och mer fördelaktiga kampanjer samt större volymer på lager och snabbare leveranstider. Men utöver detta erbjuder vi fortfarande ett stort eget sortiment som vi styr över själva, förklarar Maria Nordberg, butikschef på Bernhardssons Möbler. 

undefined
Färg får ta alltmer plats i våra hem, här i form av ett sideboard och tavlor i varma toner.

Hon fortsätter: 

— Det gör att vi kan lyssna på våra kunder och anpassa sortimentet efter vad de efterfrågar. Genom att både tillhöra Svenska Hem och samtidigt vara självstyrande får vi den bästa kombinationen för våra kunder – vi har styrkan i det större men närvaron och anpassningen i den lokala handeln. 

Med populära varumärken, handplockade kvalitetsmöbler och inredningsdetaljer som kuddar, plädar, tavlor och lampor erbjuder butiken något för alla – oavsett om man är ute efter att göra en större möbelinvestering eller om man letar efter en fin detalj att komplettera hemmet med. 

— I så stor utsträckning som möjligt har vi även valt att satsa på svensk och skandinavisk design och tillverkning. Vi är måna om att gynna det närproducerade dels ur ett hållbarhetsperspektiv, men även för den höga kvalitet det medför, berättar Maria. 

Klicka här för att inspireras av Bernhardssons Möbler!

undefined
Bernhardssons Möbler erbjuder även kontorsmiljöer för både hem och företag.

De hundratjugoåtta leverantörer vars sortiment erbjuds i butiken är ett kvitto på den bredd Bernhardssons Möbler har. Här finns tusentals inredningsdetaljer och möbler till förfogande, och många av dem kommer dessutom i olika färger, tyger, träslag och former. Det kan därför behövas en guide för att navigera i denna djungel av heminredning. 

— Det kan ibland kännas övermäktigt att försöka hitta det man söker. Tillsammans med kunden tittar vi därför på vilket behov som finns. Många gånger har kunden en idé om vad de är ute efter, men vi kan hjälpa dem att hitta det perfekta alternativet, förklarar Nathalie Westerberg, säljare på Bernhardssons Möbler. 

undefined
Färgat glas i lampor och vaser blir alltmer populärt.

Just nu är det en varm, trygg och ombonad känsla som genomsyrar heminredningstrenderna. Bulliga och runda former ersätter de raka och strama, varma färger som grönt och rostbrunt tar mer plats än de kalla och neutrala tonerna som tidigare varit populära. 

— Allt fler vågar sig på att plocka in färg i sina hem. Vi märker att färgklickarna ofta kommer i form av fåtöljer, kuddar och plädar, men även i de fantastiskt vackra färgade glaset som nu syns i såväl vaser och ljuslyktor som i lampor.

undefined
Matbord i rökfärgad ek tillsammans med ljusa tyger skapar fina kontraster.

Den klassiska skandinaviska stilen ligger kvar i grunden, men kommer även i nya trendiga tappningar. 

— I trämöbler som bord, sideboards och stolar tar den rökta eken alltmer plats. För att skapa stilrena kontraster till det mörka träslaget kan man komplettera med tyg i ljusa nyanser. Även mattor i olika former och färger kan bryta av och skapa fina dimensioner till ett rum.

Men oavsett om du önskar en tidlös eller trendig känsla i ditt hem är det viktigt att du fokuserar på just det som gör att du trivs som allra bäst hemma. 

—Vi har många års erfarenhet av varumärken, leverantörer och produkter bakom oss, vilket gör att vi på ett tryggt och personligt sätt kan hjälpa våra kunder med inredningsuppdrag både mot privatpersoner och företag i Mälarregionen, avslutar Maria. 

undefined
Soffor och fåtöljer i runda, mjuka former är en av säsongens mer ombonade trender, menar Maria Nordberg, till vänster, och Nathalie Westerberg, till höger.
Mer info
Karta: Bernhardssons Möbler Svenska Hem
Den här annonsen är producerad av en kommersiell skribent. Den är alltså inte skriven av någon av våra journalister på Eskilstuna-Kuriren.