Annonssamarbete med +Katrineholm

Två lokala företag som brinner för god service

När du behöver köpa en produkt eller tjänst, använd ett lokalt företag. Det bidrar till att säkra både arbetstillfällen och skatteintäkter. Läs mer om mångsysslarna TT Service Solution och It-företaget Iver som båda finns i Katrineholm.

Maria Fredriksson, VD på TT Service Solution.

Maria Fredriksson, VD på TT Service Solution.

Foto: + Katrineholm

Native2024-05-14 08:08
Detta är ett annonssamarbete.

Denna artikel kommer från +Magasin

TT Service Solution gör affärer med hjärtat
TT Service Solution är serviceföretaget inom städ och fastighetsservice som bildades 2017 och som brinner för att göra affärer med hjärtat. 

– Tillsammans har vi på TT 150 års erfarenhet och samlar på oss nya dagligen. Man måste gilla det man gör om man ska göra det bra, säger Maria Fredriksson VD. 

TT Service solution erbjuder tjänster för både företag och privatpersoner med allt från fastighetsskötsel och eventpersonal till flyttstäd och fönsterputs. 

– Tillsammans är ett nyckelord för oss. Detaljer gör verkligen skillnad och det ska vara lite av en upplevelse att anlita oss för sitt uppdrag. Vi tänker, vi känner och vi ser lösningar.

För Maria och hennes personal är lokalt engagemang en viktig pusselbit. 

– I en mindre stad som Katrineholm är det viktigt att vi använder oss av våra lokala entreprenörer om vi ska växa och må bra. Vi bidrar till sysselsättning. Vi vill också ge tillbaka lokalt när vi verkar lokalt. 

undefined
2023 utnämndes TT Service Solution till Gasellföretag.

TT ansvarade för skötsel och underhåll av isbanan i centrum under vintern utan kostnad. Detta för att få ge tillbaka till platsen.Maria ser fram emot en kommande sommarsäsong med nya omväxlande uppdrag. 

– Vi flyttar till nya större lokaler och vi kommer att rekrytera nya medarbetare, vi växer verkligen på alla plan och det är fantastiskt roligt, avslutar Maria.

Förra året utnämndes TT Service Solution till Gasellföretag. Gasellundersökningen rankar Sveriges mest framgångsrika företag i 21 län. Undersökningen bygger på företagets fyra senaste årsredovisningar. Mindre än 1 procent av Sveriges aktiebolag uppfyller kraven för att få kallas Gasellföretag. 

– Allting går och det som inte går, det går ändå, skrev Maria på Instagram efter eventet i Stockholm där de mottog utmärkelsen. 

undefined
Robin Aronsson arbetar som IT-tekniker på en av Nordens ledande helhetsleverantör av molnbaserade IT-tjänster, nämligen Iver.

Iver hittar lösningen på ditt IT-problem
Iver är en ledande nordisk helhetsleverantör av molnbaserade IT-tjänster med spetskompetens inom cybersäkerhet, cloud och drift. I Katrineholm finns ett av 22 kontor i landet. Att finnas nära sina kunder är viktigt för att kunna ge en så bra service som möjligt.

Robin Aronsson är en av 10 medarbetare på det lokala kontoret och arbetar som IT-tekniker. 

– Det är mig som våra lokala kunder får prata med om de behöver hjälp. Ivers tjänster är kritiska för att våra kunders verksamheter ska fungera så närheten i samarbetet är viktigt.

Oavsett om man behöver en molnexpert, DevOps-ingengör, IT-tekniker eller dataanalytiker eller stöd-person under stora digitaliseringsprojekt, har Iver rätt kompetens.

– Att få hitta lösningar på problem som gör skillnad för kunden är den bästa känslan, avslutar Robin. 

Läs fler artiklar i +Magasin som tas fram av +Katrineholm. 

Den här annonsen är producerad av en kommersiell skribent. Den är alltså inte skriven av någon av våra journalister på Eskilstuna-Kuriren.