Annonssamarbete med +Katrineholm

TvÄ lokala företag som brinner för god service

NÀr du behöver köpa en produkt eller tjÀnst, anvÀnd ett lokalt företag. Det bidrar till att sÀkra bÄde arbetstillfÀllen och skatteintÀkter. LÀs mer om mÄngsysslarna TT Service Solution och It-företaget Iver som bÄda finns i Katrineholm.

Maria Fredriksson, VD pÄ TT Service Solution.

Maria Fredriksson, VD pÄ TT Service Solution.

Foto: + Katrineholm

Native2024-05-14 08:08
Detta Àr ett annonssamarbete.

Denna artikel kommer frÄn +Magasin

TT Service Solution gör affÀrer med hjÀrtat
TT Service Solution Ă€r serviceföretaget inom stĂ€d och fastighetsservice som bildades 2017 och som brinner för att göra affĂ€rer med hjĂ€rtat. 

– Tillsammans har vi pĂ„ TT 150 Ă„rs erfarenhet och samlar pĂ„ oss nya dagligen. Man mĂ„ste gilla det man gör om man ska göra det bra, sĂ€ger Maria Fredriksson VD. 

TT Service solution erbjuder tjĂ€nster för bĂ„de företag och privatpersoner med allt frĂ„n fastighetsskötsel och eventpersonal till flyttstĂ€d och fönsterputs. 

– Tillsammans Ă€r ett nyckelord för oss. Detaljer gör verkligen skillnad och det ska vara lite av en upplevelse att anlita oss för sitt uppdrag. Vi tĂ€nker, vi kĂ€nner och vi ser lösningar.

För Maria och hennes personal Ă€r lokalt engagemang en viktig pusselbit. 

– I en mindre stad som Katrineholm Ă€r det viktigt att vi anvĂ€nder oss av vĂ„ra lokala entreprenörer om vi ska vĂ€xa och mĂ„ bra. Vi bidrar till sysselsĂ€ttning. Vi vill ocksĂ„ ge tillbaka lokalt nĂ€r vi verkar lokalt. 

undefined
2023 utnÀmndes TT Service Solution till Gasellföretag.

TT ansvarade för skötsel och underhĂ„ll av isbanan i centrum under vintern utan kostnad. Detta för att fĂ„ ge tillbaka till platsen.Maria ser fram emot en kommande sommarsĂ€song med nya omvĂ€xlande uppdrag. 

– Vi flyttar till nya större lokaler och vi kommer att rekrytera nya medarbetare, vi vĂ€xer verkligen pĂ„ alla plan och det Ă€r fantastiskt roligt, avslutar Maria.

Förra Ă„ret utnĂ€mndes TT Service Solution till Gasellföretag. Gasellundersökningen rankar Sveriges mest framgĂ„ngsrika företag i 21 lĂ€n. Undersökningen bygger pĂ„ företagets fyra senaste Ă„rsredovisningar. Mindre Ă€n 1 procent av Sveriges aktiebolag uppfyller kraven för att fĂ„ kallas Gasellföretag. 

– Allting gĂ„r och det som inte gĂ„r, det gĂ„r Ă€ndĂ„, skrev Maria pĂ„ Instagram efter eventet i Stockholm dĂ€r de mottog utmĂ€rkelsen. 

undefined
Robin Aronsson arbetar som IT-tekniker pÄ en av Nordens ledande helhetsleverantör av molnbaserade IT-tjÀnster, nÀmligen Iver.

Iver hittar lösningen pÄ ditt IT-problem
Iver Àr en ledande nordisk helhetsleverantör av molnbaserade IT-tjÀnster med spetskompetens inom cybersÀkerhet, cloud och drift. I Katrineholm finns ett av 22 kontor i landet. Att finnas nÀra sina kunder Àr viktigt för att kunna ge en sÄ bra service som möjligt.

Robin Aronsson Ă€r en av 10 medarbetare pĂ„ det lokala kontoret och arbetar som IT-tekniker. 

– Det Ă€r mig som vĂ„ra lokala kunder fĂ„r prata med om de behöver hjĂ€lp. Ivers tjĂ€nster Ă€r kritiska för att vĂ„ra kunders verksamheter ska fungera sĂ„ nĂ€rheten i samarbetet Ă€r viktigt.

Oavsett om man behöver en molnexpert, DevOps-ingengör, IT-tekniker eller dataanalytiker eller stöd-person under stora digitaliseringsprojekt, har Iver rÀtt kompetens.

– Att fĂ„ hitta lösningar pĂ„ problem som gör skillnad för kunden Ă€r den bĂ€sta kĂ€nslan, avslutar Robin. 

LĂ€s fler artiklar i +Magasin som tas fram av +Katrineholm. 

Den hÀr annonsen Àr producerad av en kommersiell skribent. Den Àr alltsÄ inte skriven av nÄgon av vÄra journalister pÄ Eskilstuna-Kuriren.