Annonssamarbete med +Katrineholm

Vinbar på Hotel Statt

Hotel Statt kickar igång våren med att expandera i sina egna lokaler och utökar verksamheten med en vinbar. En del av frukostavdelningen har byggts om och blivit en förlängd lobby för trevligt häng och umgänge.

Foto: + Katrineholm

Native2024-04-15 01:00
Detta är ett annonssamarbete.

- Här kan man droppa in när man känner för det och sätta sig var man vill och njuta av ett glas vin med lite gott tilltugg. Det ska kännas enkelt och spontant för våra gäster”, säger Felicia Jordahl, servisansvarig i vinbaren. 

Vinomaten skapar nya möjligheter 
Lite unikt för baren är att det finns en vinomat, därav namnet på den nya verksamheten. I en vinomat kan du själv med hjälp av ett medlemskort laddat med valfri summa köpa ett glas vin genom automaten som är laddad med 12 olika sorter som kontinuerligt byts ut. 

undefined

- Fördelen med konceptet är att du kan ha ett riktigt bra vin till försäljning på glas och inte bara på flaska. Det har också längre hållbarhet och skapar möjlighet för fler att kunna köpa.

Inom kort ska du kunna köpa medlemskortet till vinomaten. I medlemskapet kommer det att ingå inbjudningar till evenemang och specifika erbjudanden. 

- Vi hoppas att många ska hitta hit för att njuta av riktigt goda viner i en härlig miljö, avslutar Felicia.

Läs fler artiklar i +Magasin som tas fram av +Katrineholm. 

Den här annonsen är producerad av en kommersiell skribent. Den är alltså inte skriven av någon av våra journalister på Eskilstuna-Kuriren.