– Vi lever inte på spel, men det är en service till invånarna i byn, säger butiksägaren Marwan Al-Zuhairi och berättar att han har cirka 100 kundbesök om dagen.
Här finns Postnord, tobak och godis – men också en hörna med både ATG och Svenska spel representerade.
– Jag har förstått att ATG tycker att vi inte är tillräckligt lönsamma. Vi har ett krav på oss. Men jag tänker på servicen åt kunderna.
Marwan Al-Zuhairi tänker inte ge upp och har påpekat för spelbolaget att Åker inom några år får flera hundra nya bostäder, och därmed potentiellt fler besökare i Spelbörsen.
Nu cirkulerar namnlistor med folk som vill protestera mot ATG:s planer.
– Många är missnöjda. Men vill de ha kvar ATG får de komma hit och spela. Vi vet att många lämnar sina spel via datorer.
I somras fick han en förvarning om vad som kunde hända. Efter några månader kom det sorgliga beskedet som ett brev på posten.
– Men jag tänker inte ge upp, lovar han.
Åkersbon Jan-Erik Andersson, 76 år, delade ett inlägg om Spelbutiken på Facebook.
– Jag spelar normalt sett inte, men vet att det är mycket folk som besöker Spelbörsen. Det är en samlingsplats för Åker.
– Det är tråkigt om servicen på mindre orter försvinner.
Han har tidigare erfarenhet av namninsamlingar. Den gången gällde det Folkets hus som skulle räddas.
– Vi fick 900 namn och uppskattade kommunen som hjälpte oss, berättar han, som tidigare var fritidspolitiker för Socialdemokraterna.
Johan Korsell är försäljningschef med ansvar för ATG:s butiksavtal. Han förklarar att företaget är inne i en digital omställning.
– Vi ser nu över omsättningen och i de fall verksamheten inte är lönsam väljer vi att avsluta, helt enkelt. 80 procent av allt spel som vi har i dag sker via digitala kanaler.
Skulle ni kunna stanna om fler började spela i butiken?
– I teorin så får vi göra en ny värdering om det blir ett kraftigt skifte men, som sagt, det här handlar om långsiktiga bedömningar som görs baserat på siffror långt tillbaka i tiden.
Lägger ni ner på fler orter?
– Vi har sagt upp avtal med butiker både på mindre orter och i städer. Vi fokuserar på butiken som sådan, det är inte så att vi generellt lägger ner på landsbygden.
Finns det möjlighet för en annan aktör på orten att ta över?
– Svaret här och nu är tyvärr nej. Vi gör inga nyetableringar i dagsläget, säger Johan Korsell.