Eskilstunakvinna vann en miljon på Trisslott

I fredags vann en kvinna i 65-årsåldern i Eskilstuna en miljon kronor. Skrapade en Trisslott efter att ha bytt batteri i mobilen.

En kvinna i Eskilstuna vann i fredags en miljon kronor på en digital Trisslott.

En kvinna i Eskilstuna vann i fredags en miljon kronor på en digital Trisslott.

Foto: Niklas Holm

Eskilstuna kommun2019-11-06 12:03

Kvinnan hade hämtat ut sin mobil för uppfräschning och batteribyte och gick hem för att vila. I sängen ville hon se vad mobilen gick för så hon öppnade Svenska spels mobilapp och skrapade en Trisslott.

– Jag blev alldeles tom i huvudet och visste inte om jag var vaken eller sov, berättar kvinnan, som vill vara anonym, för Svenska spel.

– Jag hade egentligen bara tänkt titta så att jag förnyat mina Lottorader, men jag tog även en Triss för att testa hur mitt nya batteri i mobilen höll.

Vid första anblick såg inte kvinnan att det var vinst på lotten, det var först när tre lika belopp ringades in. Beloppet var på en miljon kronor. Hon trodde först att någon bluffade med henne. Hon gick in till sin man i rummet bredvid och visade upp telefonen. Inte heller han vågade tro på det han såg.

– Jag trodde någon hade bluffat mig, men jag ringde ändå till Svenska Spel. Där kunde de bekräfta att vinsten stämde, men jag sa att jag inte trodde på det heller. Det var helt galet.

När miljonvinsten sjunkit in för Eskilstunaparet firade de med något att skåla i.

– Vinsten kommer perfekt för två pensionärer som oss! Gubben fyller jämnt inom kort så det ska vi fira lite extra. Sen ska vi hitta på något roligt med våra barn och barnbarn.

Det här var tredje miljonvinsten till Eskilstuna i år, från Svenska spel. I februari vann en snickare i Eskilstuna 1,1 miljon kronor på Lotto och bara några dagar senare vann ytterliggare en Eskilstunabo en miljon kronor på en Trisslott köpt i en kiosk på stan.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!