Vi söker singlar – som vill hitta den rätte

Singellivet i Eskilstuna, hur är det egentligen? Det vill vi veta. Vi söker dig som är singel, men som är trött på att vara det. Skippa dejtingapparna och låt Eskilstuna-Kuriren hjälpa dig att träffa någon!

Det kan vara svårt att hitta rätt i dejtingdjungeln. Låt Eskilstuna-kuriren hjälpa dig!

Det kan vara svårt att hitta rätt i dejtingdjungeln. Låt Eskilstuna-kuriren hjälpa dig!

Foto: Vilhelm Stokstad/TT

Eskilstuna2023-08-23 19:55

En undersökning av analys- och teknikkonsultföretaget WSP förra året visar att var sjätte svensk ibland eller ofta känner sig ensam. Undersökningen visade även att ensamheten var mer utbredd i större städer. 

Även siffror från Statistiska centralbyrån, SCB, spär på bilden av svenskarna som världens ensammaste folk. Omkring 40 procent av hushållen i Sverige är ensamhushåll, enligt SCB. Det gör Sverige till det land i världen där flest personer bor ensamma. 

Eskilstuna skiljer sig inte från rikssnittet, även här består var fjärde hushåll av en person, med eller utan barn. Alla som bor ensamma är inte singlar, men det råder ingen tvekan om att Eskilstuna är en av Sveriges alla singeltäta städer. 

Är du en av alla singlar och längtar efter tvåsamheten? Eller känner du någon som passar in i den beskrivningen? Vi söker singlar bosatta i Eskilstuna kommun som vill låta sig porträtteras i vår kommande artikelserie om relationer och dejting.

Vi vill veta hur du upplever dejtinglivet i Eskilstuna. Är det lätt eller svårt att träffa någon? Hur ser utmaningarna ut? Vad söker du? Vem söker du?  

Bonusen: De som läser får möjlighet att höra av sig till de singlar vi presenterar.

Är du den vi söker eller vet du vem vi borde kontakta? Mejla oss på: dejting@ekuriren.se 

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!