Få artiklar som tidningen publicerat har genererat så många kommentarer på Facebook som när vi skrev att Billy boy's kebabrestaurang i hörnet av Kungsgatan och Tullgatan skulle rivas för att ge plats åt nya bostäder.
"Vart tar meningen med livet vägen nu", funderade en av alla ledsna röster.
– Många av våra kunder har undrat vad som ska hända med restaurangen. De har varit oroliga för att vi ska försvinna. Men så kommer det inte att bli. Självklart kommer det att finnas ett Billy boy's i Eskilstuna även i framtiden, sa Seror Shabo till tidningen då.
Nu, snart två år efter rivningen, kan han infria löftet. För några dagar sedan återuppstod restaurangnamnet Billy boy's i Kvällskrökens tidigare lokaler vid Eskilshem.
– Det har tagit tid och varit en lång process men nu är vi äntligen tillbaka. Folk jag träffar på stan har ställt frågor hela tiden och undrat när vi ska öppna igen. Nu hoppas jag att alla våra gamla stammisar ska hitta hit, säger en glad och lättad Seror Shabo.
Två av stammisarna – Jimmy Nilsson och Magnus Magyar från företaget Tuna Stängsel i Vilsta – hängde på låset den dag tidningen hälsade på i Seror Shabos nyinvigda restaurang.
– Det är ett perfekt lunchställe för oss, god mat, bra service och trevlig personal. Och det snålas inte direkt, säger Jimmy Nilsson i samma stund som hans kebabtallrik serveras.
Att restaurangen med sina tiotal anställda fått något som kan liknas vid kultstatus förklarar Seror Shabo dels med de stora portionerna, dels med smaken på kebabköttet.
– Billy boy's har varit och är fortfarande en institution, en traditionsrik restaurang med ett speciellt koncept. Det handlar framför allt om kebabens sammansättning. Vi har ett eget helt unikt recept som vi låter företaget Jacobs kebab tillverka åt oss. Det lockar inte bara Eskilstunabor, folk kommer från andra städer för att äta här, inte minst många handbolls- och fotbollsklubbar brukar beställa mat av oss när de ska spela match i Eskilstuna.
Till skillnad från gamla Billy boy's har den nya restaurangen även tillstånd att sälja alkohol.
– Vi hoppas att möjligheten att ta en öl till maten ska göra att ännu fler väljer att komma hit. Vi ska även fräscha upp uteserveringen med nya markiser, det kommer bli mysigt och fint.