Burkarna är två till antalet. Äggen dubbelt så många. Snusdosorna landar där emellan. Det är ingen vanlig portion som Mocca Deli bjuder sina gäster på.
Det är därför mannen med hörselkåpor på sig inte vill släppa in oss.
– Det är stängt.
Men vi ska träffa Tony. Är han där inne?
– Jag vet inte.
Tony Mansour är här. Personal med förkläden finns inte. Bara en massa snickarbyxor överallt.
Vi får ta intervjun stående. Alla sittplatser är upptagna. Inte av människor. Men av stolar. En stor renovering pågår.
– Vi behöver ett bättre flöde för att kunna vara effektiva och få ut mer mat. Det har tidigare suttit käppar i hjulet för oss, säger Tony Mansour, en av Mocca Delis grundare.
Den här renoveringen fokuserar på köket. Och detaljer.
Tony Mansour tar upp sin telefon. Han visar planen hur en av väggarna ska folieras. Det är en Sverigekarta. Samtliga platser där kedjan etablerat sig är utmärkta. Eskilstuna syns extra tydligt. Det är ett hjärta.
– Eskilstuna står närmast hjärtat. Vi startade här. Det är här det händer, det är här vi bor. Vi utvecklar menyerna härifrån och allt som går ut i Sverige utgår från Eskilstunaköket. Historien började här.
Händerna ligger i framfickorna. Mungiporna drar sig uppåt. Tony Mansour gungar sakta fram och tillbaka från tårna till hälarna.
Restaurangen är stängd. Det har den varit sedan i söndagskväll. Utanför står byggbilarna uppradade. På fredag räknar de med att allt är klart igen. Notan vändas bli på 700 000-800 000 kronor.
– Det var olyckligt att det blev under sportlovsveckan. Det tänkte vi inte på. Men det här måste göras och så länge det blir bra.
Det är Tony Mansour övertygad om att det blir.
– Folk kommer bli förvånade. Vi vill framhäva detaljerna.
I september är det dags för nästa renovering. Uteserveringen ska göras om. Den ska gå att använda året om, oavsett väder.
Tony Mansour ger oss lillfingret, men vägrar dela med sig av hela handen. Mocca Deli ska etablera sig utomlands. Planerna finns där. Var vill han inte säga.