Dags att nominera till priserna på EN23

Nu är det dags att nominera till de fina priser som delas ut vid näringslivseventet EN23. "Ta chansen att nominera om du har någon som du tycker förtjänar att vinna", säger projektledaren Felix Andersson.

EN22 blev en succé och arrangörerna är supertaggade inför EN23 som äger rum i april nästa år.

EN22 blev en succé och arrangörerna är supertaggade inför EN23 som äger rum i april nästa år.

Foto: Anders Nilsson/EN22

Eskilstuna2022-12-01 05:55

Efter succén med EN22, då näringslivet äntligen kunde träffas igen i STIGA Sports Arena efter nästan två år med restriktioner, är projektledaren Felix Andersson och arrangörsgruppen supertaggade inför EN23 som äger rum den 20 april. 

– Vi ser verkligen fram emot att få göra det här i STIGA Sports Arena igen. Intresset är stort igen från både partners och biljettköpare så vi räknar med att kunna sälja slut på biljetterna tidigt igen, säger Felix Andersson, projektledare för EN23. 

undefined
Felix Andersson, projektledare EN23.

Konferencier blir återigen Jonas Karlsson som även var konferencier på EN22. 

– Han fick jättemycket beröm och han tyckte det var superkul att vara här så att vi gjorde klart ganska tidigt att han skulle komma igen, säger Felix.  

undefined
Jonas Karlsson återkommer som konferencier på EN23.

Vid eventet Eskilstuna Näringsliv delas det ut priser i fem kategorier: Årets Företagare, Årets Marknadsförare, Årets Nyföretagare, Årets Ledare och Årets Innovatör. Det går att nominera personer eller företag som man tycker har gjort framstående prestationer under 2022 på eskilstunanaringsliv.se. Nomineringen är öppen fram till den 31 januari. Jurygrupperna kommer att vaska fram tre finalister i varje kategori som presenteras någon månad innan det stora eventet. 

– Vid EN22 började vi att ha en finalistkväll en månad innan där vi avslöjade alla finalister under lite pompa och ståt, säger Felix. 

Alla finalister lyfts återigen vid EN23 då även vinnarna i respektive kategori utses. 

EN23 arrangeras av Handelskammaren Mälardalen, Marknadsföreningen i Eskilstuna, Nyföretagarcentrum och Företagarna Eskilstuna-Torshälla. Näringslivseventet är uppdelat på ett dagsprogram och ett kvällsprogram. Dagsprogrammet innehåller bland annat lunch, föreläsningar och fika. Enligt Felix kommer man bland annat att prata om trygghetsfrågan med en talare på det temat, men fokus kommer att ligga på inspiration.

– Det som deltagarna säger till oss efter de här dagarna är de tycker att det är superkul att träffas, att nätverka. Sedan vill de ha föreläsare som är roliga och inspirerande. 

Den andra delen av eventet äger rum på kvällen och bjuder på trerättersmiddag, musikunderhållning och prisutdelningar 

– På kvällen har vi plats för 600 gäster och på dagen kan vi ta in ytterligare några fler. Några köper bara dagsbiljetter och några köper bara kvällsbiljetter, men den stora massan köper heldagsbiljetter. 

Priser på EN23

Årets Företagare

Årets Marknadsförare

Årets Nyföretagare

Årets Ledare

Årets Innovatör

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!