Restaurangens huvudfokus är husmanskost och lunchservering, men de arrangerar även catering och fester till företag om så önskas.
– Vi har fokus på husmanskost. Vi rullar våra egna köttbullar och steker våra egna pannkakor, trots att vi har restauranger med 1000 gäster så är vi hårda med att det ska vara gjort från grunden när vi lagar mat, säger Heats grundare och huvudägare Daniel Wärnmark.
Nu hoppas han hitta en möjlig lokal för att öppna en restaurang i Eskilstuna, men när det kan tänkas hända är ännu inte bestämt då det finns vissa krav på var restaurangen ska öppna.
– Vi vill ha en lokal som är mellan 500 och 800 kvadratmeter stor som ligger där det är många arbetsplatser och parkeringsmöjligheter. Eskilstuna är ett attraktivt område och det händer saker där, men det finns inget konkret än.
Under månaden kommer de på besök till Eskilstuna för att titta på lokaler där restaurangen kan tänkas öppna.
– Vi är öppna för förslag och är ödmjuka när vi kommer till ett nytt ställe. Vi lyssnar gärna på människorna som bor och jobbar i området för att se var det behövs. Vi har varit och tittat på en del enheter i ett års tid men inget har passat oss ännu, säger Daniel Wärnmark.
I dagsläget finns restaurangen på flera ställen i Uppsala och Stockholm men även i Örebro, Västerås, Gävle och Märsta.