Krogpanelen
Premiärdags för krogpanelen! Då får sex olika krögare svara på frågan: Vilken restaurang går du helst till, förutom din egen, när du är ledig?
Jesper Laine, ägare av T.rassen:
– Jag blev pappa för ett år sedan så jag går inte ut speciellt mycket längre, det blir mer att man går ut och käkar middag. Social är väldigt trevligt tycker jag. Jag gillar känslan där och jag känner de som äger det. Jag tycker att Glashuset är trevligt också, det är något nytt nere på stan, något utanför bargatan.
Läs också: Krogpatrullen recenserar Bar Social
Ulrika Sjöberg, ägare av restaurangen i Sundbyholms gästhamn:
– Om de har kvar råbiffen på Magdakullan så skulle jag vilja åka dit och käka råbiff, det är gott. Jag har bara varit där och käkat lunch så jag skulle vilja sätta mig där och äta middag någon gång om jag får skjuts och kan ta ett glas vin till. Jag är ute otroligt sällan.
Göran Pettersson, ägare av Vilsta sporthotell, Best western hotell, Vinäger vinbar, Glashuset, Biff & grill och Gränden, Nyby herrgård och Lilla hotellet:
– Jag brukar gå till Grappa först. Det ligger kvar sedan gammalt, där har jag varit stammis i många år. Jag tycker att de har bra mat och det är ett trevligt ställe och trevlig personal. Sedan brukar jag avsluta på Pitchers. Det är lite mer min målgrupp där, de är plus-plussare liksom. Grappa, det är likadant där, det är lite äldre publik och jag känner många gäster där. Jag går till Pitchers och tar ett glas vin eller öl och hoppas att man träffar några kompisar.
Carina Lewin, ägare av Restaurang P-2:
– Jag säger Y-Won. Jag gillar den internationella atmosfären som finns på hotell och det är det enda hotellet med en schysst restaurang i stan. Man känner alltid att det finns en puls på ett hotell, det kommer och går folk som man inte har sett tidigare.
Läs också: Krogpatrullen recenserar Y-Won
Cian Alkoyun, ägare av O'Learys och Royal Oak:
– Grappa kanske. Det är nära oss och jag har alltid tyckt att maten är bra.
Läs också: Krogpatrullen recenserar Grappa
Tom Forsberg, ägare av Fristadens café och våffla:
– Då går jag nog till Söderhaket. Jag gillar deras koncept, det är lite lugnare, jäkligt bra käk och trevligt att bara sitta där. Jag tror att många krögare som går ut gärna drar sig till de lite lugnare ställena, man vill gärna vara för sig själv.