Krogpanelen
Jesper Laine, ägare av T.rassen
– Jag käkar aldrig räkmacka. Jag käkade när jag hade den på min meny i somras. Janeling skulle jag kunna tänka mig har en bra räkmacka. De är duktiga på det de gör.
Ulrica Sjöberg, ägare av restaurang Sundbyholms gästhamn
– Om jag inte får välja min egen så väljer jag Tingsgården eller Janelings. Det är trevligt med ett riktigt kafé.
Göran Pettersson, ägare av Vinäger Glashuset, Vinäger by Plaza, Biff & grill och Gränden
– Det måste ju Sundbyholms gästhamn ha. Jag föreslår att åka ut dit och ta en räkmacka. Jag har inte testat den själv, men jag har hört mycket gott om gästhamnen så jag kan tänka mig att de gör fina räkmackor.
Carina Lewin, ägare av Restaurang P-2
– Jag älskar räkmacka. Den bästa räkmackan tror jag att man hittar i Sundbyholms gästhamn. De ligger vid vattnet, då smakar det bättre.
Cihan Alkoyun, ägare av O'Learys och Royal oak
– Jag vet inte, jag brukar inte beställa räkmacka. Jag tycker det är fantastiskt gott om man bor på något hotell eller så, men jag bor ju aldrig på hotell i Eskilstuna så jag vet inte.
Tom Forsberg, ägare av Fristadens café och våffla
– Då drar jag till med Janelings. Jag tycker det är gott och det är ett bra pris för handskalade räkor på deras eget bröd. Inga konstigheter.