Jesper Laine, ägare av T.rassen.
– Jag saknar en riktig köttrestaurang där man kan få välja på många olika detaljer, gärna hängmörat kött och gärna lokalt.
Ulrica Sjöberg, ägare av restaurang Sundbyholms gästhamn.
– Det är väl en saluhall med smårestauranger. En basar som kanske har både saker och mat och sedan kan man ha ett torg i mitten där man kan sitta och äta mat från alla ställen.
Göran Pettersson, ägare av Vinäger Glashuset, Vinäger by Plaza, Biff & grill och Gränden.
– Det jag saknar är en takbar, en restaurang som ligger på taket någonstans med en fin utsikt.
Carina Lewin, ägare av Restaurang P-2.
– Någon krog som har lite högre ambitioner, lite mer storstadsfeeling. Att man har mer tekniskt avancerade rätter. Det är mycket hamburgare och pizza i Eskilstuna så jag tänker mer fusionrestauranger, men som andas mer internationell atmosfär och gärna med ett öppet kök.
Cihan Alkoyun, ägare av O'Learys och Royal oak.
– Jag tycker vi saknar en bra libanes. Helst inte de klassiska utan mer en fusion-variant vore kul tycker jag. Det hade varit ett jättebra komplement på vår bargata. Ytterligare en spansk restaurang vore ju roligt också.
Tom Forsberg, ägare av Fristadens café och våffla.
– Restaurangbåtar i vår vackra å. Efter kanten eller runt Strömsholmen. Det är jättesynd att det inte finns. Man går ombord och så finns det bara massa skaldjur och sådana grejer. Det tycker jag verkligen skulle lyfta hela Eskilstuna.