Krogpanelen: Ställen vi inte tipsat om tidigare

En fredag i månaden får sex profiler från Eskilstunas restaurangbransch dela med sig av sina bästa tips i stans krogliv. Vi har valt att kalla dem Krogpanelen. I dag får de tipsa om ett ställe de inte tipsat om i Krogpanelen tidigare.

Sex restaurangprofiler från Eskilstunas restaurangbransch ger sina bästa tips gällande stadens krogliv.

Sex restaurangprofiler från Eskilstunas restaurangbransch ger sina bästa tips gällande stadens krogliv.

Foto: Niklas Holm/Joakim Serrander/Eskilstuna-Kuriren/Veronica Karlsson/Privat

Eskilstuna2023-06-09 14:48

Jesper Laine, ägare av T.rassen.

undefined
Jesper Laine, ägare av T.rassen.

– Sundbyholms gästhamn är trevligt att åka ut till för att sätta sig och ta ett glas.

Ulrica Sjöberg, ägare av restaurang Sundbyholms gästhamn.

undefined
Ulrica Sjöberg, ägare av restaurang Sundbyholms gästhamn.

– Slussvaktarn, Ölkulturs uteservering. Där har jag suttit någon sommarkväll när det var jättefint väder, det var supermysigt.

Göran Pettersson, ägare av Vilsta sporthotell, Best western hotell, Vinäger by Plaza, Glashuset, Biff och grill och Gränden, Nyby herrgård och Lilla hotellet.

undefined
Göran Pettersson, ägare av Vilsta sporthotell, Best western hotell, Vinäger by Plaza, Glashuset, Biff och grill och Gränden, Nyby herrgård och Lilla hotellet.

– Lunch på Pilkrog skulle jag kunna tipsa om. Dit går man lite då och då om man vill komma bort från stan. Det är ett gammalt ställe som alltid har funnits. Om man vill ha något utöver det vanliga om man ska äta dagens lunch så går man dit.

Carina Lewin, ägare av Restaurang P-2

undefined
Carina Lewin, ägare av Restaurang P-2

– Hyttan, det är superkul att avsluta kvällen där. Det är opretentiöst, skön stämning och kul att titta på folk. 

Cihan Alkoyun, ägare av O'Learys och Royal oak.

undefined
Cihan Alkoyun, ägare av O'Learys och Royal oak.

– Jag var och besökte Marys häromdagen och tyckte det var otroligt bra. Det var bland det bättre jag har ätit i Eskilstuna någonsin. Det är verkligen själ, passion och otroliga smaker. Ett roligt tillskott, verkligen.                  

Tom Forsberg, ägare av Fristadens café och våffla.

undefined
Tom Forsberg, ägare av Fristadens café och våffla.

– Då skulle jag tipsa om Glashuset, det tycker jag är jättetrevligt mitt på torget. Bra mat och det är ett skönt ställe, att sitta och kolla på folk och ta en drink.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!