Krogpanelen: Här är stans bästa lunchrestauranger

En fredag i månaden får sex profiler från Eskilstunas restaurangbransch dela med sig av sina bästa tips i stans krogliv. Vi har valt att kalla dem Krogpanelen. I dag berättar de vilken restaurang i Eskilstuna, förutom deras egna, som är stans bästa lunchrestaurang.

Sex restaurangprofiler från Eskilstunas restaurangbransch ger sina bästa tips gällande stadens krogliv.

Sex restaurangprofiler från Eskilstunas restaurangbransch ger sina bästa tips gällande stadens krogliv.

Foto: Niklas Holm/Joakim Serrander/Eskilstuna-Kuriren/Veronica Karlsson/Privat

Eskilstuna2023-04-07 14:46

Jesper Laine, ägare av T.rassen

undefined
Jesper Laine, ägare av T.rassen.

– Jag har käkat på Mocca deli, det är väldigt trevlig att sitta där och äta lunch.

Ulrica Sjöberg, ägare av restaurang Sundbyholms gästhamn

undefined
Ulrica Sjöberg, ägare av restaurang Sundbyholms gästhamn.

– Skulle jag vara ledig en lunch så skulle jag åka till Pilkrog. Jag går på miljön så jag känner att jag skulle vilja åka dit för att det var längesen jag var där och att det alltid brukar smaka bra.

Göran Pettersson, ägare av Vilsta sporthotell, Best western plaza hotell, Vinäger by plaza, Glashuset, Biff & grill och Gränden, Nyby herrgård och Lilla hotellet

undefined
Göran Pettersson, ägare av Vilsta sporthotell, Best western plaza hotell, Vinäger by plaza, Glashuset, Biff & grill och Gränden, Nyby herrgård och Lilla hotellet.

– Jag vet faktiskt inte, jag har inte varit på något annat ställe än mina egna. Där är jag nollad kan man säga.

Carina Lewin, ägare av Restaurang P-2

undefined
Carina Lewin, ägare av Restaurang P-2.

– Jag äter aldrig lunch ute, men jag har precis ätit en sen lunch i bilen när jag åkte från Tuna park. Om jag fick tid så skulle jag åka ut till Valmas och köpa en grillad macka med tonfisk och smält ost. Den är så god!

Cihan Alkoyun, ägare av O'Learys och Royal oak

undefined
Cihan Alkoyun, ägare av O'Learys och Royal oak.

– Jag brukar äta på Elite då och då. Det brukar bli så när jag har möten med leverantörer. Det är både god mat och trevlig stämning där.

Tom Forsberg, ägare av Fristadens café och våffla

undefined
Tom Forsberg, ägare av Fristadens café och våffla.

– Jag har ett litet favoritställe i Pilkrog, de har samma miljö som jag har. Det är alltid bra mat, väldigt trevlig och bra service och en mysig miljö.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!