Stugan på Årbygatan är åter i full verksamhet. Här har flera aktörer tidigare testat på att driva restaurang och denna gång är det Laith Ahmad som tillsammans med sin dotter Nour Ahmad står bakom satsningen Etuna döner.
– Tanken var att öppna tidigare men det var ju corona. Sedan finns det ju pizzerior överallt, men inte döner. Jag har varit utomlands och testat och tyckte att det var gott. Jag tänkte att vi skulle få ny mat här i Eskilstuna, säger Laith Ahmad, som egentligen jobbar som bilmekaniker och har restaurangen som en sidosyssla.
Han köpte lokalen för över tre år sedan och gjorde en stor renovering där i princip allt byttes ut. Nu står restaurangen redo att ta emot gäster igen under namnet Etuna döner och har hållit öppet i två veckor.
– Det är inte så många som vet om att vi finns här än. Nästa vecka ska vi göra mer reklam och har beställt mer skyltar.
Trots det så har de gäster som hunnit besöka Etuna döner varit nöjda över vad som erbjudits i restaurangen.
– Alla som har varit här har kommit tillbaka igen och tyckt att det varit jättegott.
Vad är godast på menyn?
– Allt!
Är de som bor i Årby glada över att det öppnat en restaurang här igen?
– De visste om att det var på gång för jag känner många här i Årby, många har varit här och testat nu, säger Laith Ahmad.