På lördag är det dags: Gyllene Tider återvänder till Sundbyholm. Det både hamras och bankas för fullt i slottsparken när en långtradare ska omvandlas till scen. När lastbilens väggar fällts ner utgör de scenens golv.
– Det är precis som Kalle Anka på julafton, säger Kjell-Ove Arvidsson.
Han och Kicki Berggren driver tillsammans Kokis Event, som ansvarar för evenemanget. De är mitt uppe i förberedelserna när tidningen anländer. I morgon kommer de att ha runt 130 personer ur sitt team på plats – allt från sjukvårdspersonal till tekniker. Än så länge har det mesta gått smidigt, säger de.
Även Ulrica Sjöberg som driver Sundbyholms Gästhamn laddar upp för fullt, de ska servera mat inne på konsertområdet och ser till att hela turnésällskapet har mat i magen under helgen.
Hon har förberett sig genom att göra lite extra research:
– I dag serverar vi raggmunk med fläsk. Inför den här helgen intervjuade jag faktiskt en polare som jobbat på turné och frågade: vad vill man äta egentligen? Och det är tydligen husmanskost, säger hon.
Utanför hotellets byggnad Slottsfogden står Ylva Liljefors, hon har ansvar för att ställa i ordning i logerna inför att artisterna anländer.
– Vårt jobb är att bygga upp mysiga loger. Det är viktigt att de ska kunna känna sig lugna här inför konserten, säger hon.
Och ridern? Nej, den är hemlig. Inte ens om vi lovar att inte skriva om den lämnar hon ut vad som står i den.