Anledningen till att återköpet är möjligt beror naturligtvis på att bedragaren har kvittot. Det handlar om stulna påsar där kvittot ligger kvar i påsen.
– Under den här perioden sker det upp till två gånger i månaden, och det är två gånger för mycket, säger Christina Ulming.
Hur vet ni att det inte är kunden som lämnar tillbaka varorna?
– När man jobbar i butik så kommer man ihåg. Jag har ett fotografiskt minne och det har tjejerna i kassan också. På kvittot står klockslaget när varan är köpt och av vem, och då vet man att den här varan inte sålts till just den här personen, säger Christina Ulming.
Den misstänkte bedragaren får rena pengar i handen.
– Jag kan aldrig anklaga någon för stöld om jag inte har belägg, förklarar Christina Ulming.
Hon och expediterna har tagit för vana att inte lägga kvittot direkt i påsen och de brukar upplysa kunden om varför.
– Att upplysa kunden är vad vi kan göra för att stävja oärligheter och bedrägerier. Det är så lätt att man lägger bort påsen på ett fik och vips är det någon som har tagit den.
Också på butikerna Indiska och Stadium, som liksom Kappahl ligger på Kungsgatan, undviker personalen att lägga kvittot i påsen.
– Vi känner till den här typen av bedrägerier, den är välkänd, och därför stopar vi aldrig kvittot i påsen, säger Fredrik Kastås, vice butikschef.
Den här typen av bedrägeriform anmäls sällan eller aldrig till polisen. Inspektören Eva-Britt Meinke kommer bara ihåg ett fall för ett par tre år sedan.
– I det fallet var det en kund som hade glömt en påse och som gick tillbaka till butiken. Då hade någon försökt att göra ett återköp, men jag minns att vederbörande inte fick. Det kan ha varit för att köpet var gjort med kort, säger Eva-Britt Meinke