Stort intresse för näringslivseventet EN22

Intresset är stort för näringslivseventet EN22 som äger rum den 21 april i STIGA Sports Arena.

Tv-profilen Jonas Karlsson blir konferencier näringslivseventet EN22 i april.

Tv-profilen Jonas Karlsson blir konferencier näringslivseventet EN22 i april.

Foto: Pressbild

Eskilstuna2021-11-23 20:20

EN22 arrangeras av Marknadsföreningen, Företagarna, Nyföretagarcentrum och Handelskammaren. På dagen blir det föreläsningar och på kvällen festlig middag med underhållning och prisutdelningar. Biljetterna började säljas den 8 november. 

– Det har varit ett jättestort intresse i början så det är jättekul. Det är många som verkar sugna på att ses igen, säger projektledaren Felix Andersson vid Handelskammaren Mälardalen. 

– Framförallt är det väldigt roligt att vi kan sikta på att göra ett fysiskt event igen i STIGA Sports Arena.

Det finns plats för 600 deltagare på kvällen och något fler än 600 deltagare på dagen. 

– Det var länge sedan vi hade ett fysiskt EN. Det var i februari 2019 senast så att alla längtar efter det här och man får vara tidigt ute med biljetterna, säger Felix Andersson. 

– Det är väl en perfekt julklapp att ge till sina kollegor att man ska gå på EN!

Nomineringarna har även öppnat för de priser som kommer att delas ut. Det handlar om Årets företagare, nyföretagare, ledare, marknadsförare och innovatör. Ett liveband kommer att underhålla på kvällen. 

– På kvällen är det klassisk gala. Då är det fördrink, trerätters middag och gott vin. Det är prisutdelning för alla de här priserna och sedan är det musikunderhållning och fest, säger Felix.

Konferencier blir tv-profilen Jonas Karlsson. I februari kommer han att programleda sändningarna från vinter-OS i Peking. Vid sidan av TV-jobbet är Jonas en skicklig moderator/konferencier som fått fina lovord från flera arrangörer. Arrangörerna har även bokat två föreläsare, men vill ännu inte gå ut med vilka de är. 

– Vi har bokat en keynote speaker som är väldigt i ropet just nu. Ett väldigt bra namn. Vi är jättenöjda att den här personen kunde hitta tid i sin kalender och komma på det här så det är jätteroligt, säger projektledaren Felix Andersson vid Handelskammaren Mälardalen.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!