– Vi ska försöka öppna så fort som möjligt. Jag har förstått att det saknas. När jag har varit på plats är det många kunder som rycker i dörrarna, säger Nicklas Wallman.
Sibylla i Folkesta öppnade första gången i maj 2017. Restaurangen har varit stängd ett par månader sedan den tidigare franchisetagaren gått i konkurs.
Nu kommer Sibylla åter att öppna igen ute i Folkesta då en ny franchisetagare i form av Nicklas Wallman, 54, från Akalla kommer att driva restaurangen tillsammans med sin 20-åriga dotter Ida Wallman.
– Det blir ett litet familjeföretag. Det är ju roligt att göra det tillsammans, säger Nicklas.
Båda kommer att arbeta i restaurangen.
– Det måste man göra för att få det att funka, säger Nicklas.
Han tycker bland annat det är en fördel att de kan dela på ansvaret eftersom de bor en och en halv timme från restaurangen. Nicklas och dottern kommer inte att flytta till Eskilstuna, men de funderar på att skaffa en övernattningslägenhet.
För närvarande går Nicklas Sibyllas internutbildning och håller på att rekrytera personal till restaurangen. Även Ida går internutbildningen. Nicklas säger att han tror att han har en realistisk möjlighet att öppna i mitten av september.
Nicklas har stor erfarenhet av restaurangbranschen.
– Jag har jobbat på McDonalds och Pizza Hut nästan hela mitt liv. Innan det lite på Silja Line som kock.
Även dottern Ida Wallman har trots sin unga ålder redan hunnit med att jobba en hel del på restaurang.
– Hon har också jobbat på Pizza Hut och jobbat på flera andra restauranger också, både på traditionell restaurang och snabbmat, säger Nicklas.
Nicklas har handplockats till Sibylla av kedjans utbildningsansvariga Madelene Källström som har jobbat med honom tidigare på Pizza Hut.
– Det är jätteroligt. Vi är så glada att vi kan öppna i och med att "Walle" har tagit över Sibylla i Eskilstuna. Det är en jättefin restaurang och det är ett superläge, säger hon.
Cirka sju-åtta personer kommer att anställas till restaurangen. Det kan även bli extrapersonal på helgerna.
Nicklas tycker att restaurangen ligger bra till i handelsområdet längs E20.
– Sedan ligger man ensam som restaurang där. Det gäller också att sköta sig gentemot andra butiker, att det inte blir skräpigt runtom och sådär. Levererar man bra så tror jag att det här kan bli riktigt bra. Jag har fått en bra relation med fastighetsägaren.