Tidningen var i kontakt med ansvarig för Fitness24sevens gym i Mälarregionen i maj, när de stängde sitt gym i Årby.

– Det är ett strategiskt beslut. Efter en kartläggning gjorde vi bedömningen att med Torshälla, Nyfors och Eskilstuna centrum når vi ut på bästa möjliga sätt till våra medlemmar, sa Rani Malk, regionschef på Fitness24seven, då.

Kedjan skulle då satsa på övriga gym i Eskilstuna. Ett halvår senare stänger de nu även sitt gym inne i köpcentret 21:an i centrum.

Artikelbild

| Fitness24seven stänger ytterligare ett gym i Eskilstuna. Denna gång är det gymmet på bottenvåningen i köpcentret 21:an. För ett halvår sedan stängde de sitt gym i Årby.

– Vi stänger här i kväll. Det här gymmet var Fitness24sevens första i Eskilstuna och meningen var att det skulle finnas till det stora och nya Fitness24seven på Nybrogatan öppnade och blivit vad det är i dag, förklarar en i personalen på gymmet.

Det var snabba besked om stängningen av Fitness24sevens gym Eskilstuna centrum. I veckan kom en röd lapp upp i fönstret i dörren till entrén. På lappen kan man bland annat läsa att alla medlemmar hälsas välkomna till gymkedjans övriga tre anläggningar i Eskilstuna. De ligger i Nyfors, Torshälla och på Nybrogatan i Eskilstuna centrum.

Fitness24sevens gym på 21:an har haft styrkemaskiner, fria vikter, cardiomaskiner, relaxrum, tjejavdelning och omklädningsrum. Gymmet har endast varit bemannat måndagar till torsdagar mellan klockan 16 och 19 men har haft öppet dygnet runt för sina medlemmar.

I år har 21:an tappat flera stora aktörer, bland annat Polarn O. Pyret, Bikbok och Gina Tricot.

Artikelbild

| I dag klockan 19.00 slår Fitness24seven igen sitt gym inne på köpcentret 21:an i Eskilstuna.

Tidningen har sökt regionchefen för gymkedjan utan framgång.