– Det kommer att vara olika erbjudanden som gör att vi fångar in alla. Inte bara de som äter lunch utan också a la carte och ungdomar, säger han.
Krogbranschen är stenhård och restaurangerna lever på små marginaler. Men att fylla kassaskrinet är inte det viktigaste för Mecit Özturk under firandet av sina tio år i Flen.
– Vi ger inte dessa erbjudanden för att tjäna pengar, det täcker våra kostnader bara. Det kommer att bli som ett tack till alla kunder och vi hoppas att många kommer hit, säger han.
Vägg i vägg med restaurangdelen blir det nu nattklubb på fredagar och lördagar och två helgkvällar i månaden sköter gästande DJ:s musiken.
– I restaurangen blir det lite lugnare och annan musik och vill man ha klubbmusik finns det också. Vi har tillstånd till klockan ett men söker till två, säger Mecit Özturk.
Han ser möjligheter för framgång med nattklubben nu när Amazon lägger ner och det inte finns någon annan festlokal för de yngre i Flen.
Under vintern 2005 slog Mecit Özturk upp portarna på restaurangen Mozzarella. Och trots att han med samma arbetstimmar kunde tjänat det tredubbla i Stockholm och dessutom sluppit allt ansvar som kommer med att vara ägare och driftsansvarig väljer han att streta vidare i Flen.
– Jag ger inte upp och jag har byggt upp så mycket här i Flen. Folk här är mina vänner och som en familj och de hjälper mig utan att jag ber om det, säger han.
Mecit Özturk är kurd och kom till Sverige från Turkiet i slutet av nittiotalet. Redan efter några år i sitt nya hemland var han igång och drev krog i Vingåker och han har jobbat många år som kock på olika restauranger i Stockholm.
Det är också i huvudstaden han fortfarande bor men jobbet kräver att han är i Flen många och långa dagar i veckan så han har också en lägenhet ovanpå restaurangen.
Respekten han känner finns i Flen och förtroendet han skapat är viktigare än pengar och något han inte vill förlora. Men under åren har han ändå varit nära att lägga ner satsningen flera gånger.
– Jag har ledsnat i perioder och kontrakten har varit klara och jag hade fått vad jag velat. Men varje gång har jag ändrat mig i sista stund och i dag är jag nöjd med det. Jag har vant mig vid stressen och lärt mig mycket under tio år och är bättre på att planera nu, säger Mecit Özturk.
Förutom att han uppskattar Flenborna och trivs här känner han stolthet i att ge människor jobb.
– Jag vill att vi ska kunna vara fler som får sitt bröd härifrån. Jag vill gynna staten och kommunen och kunna erbjuda fler jobb. Det värmer mig, säger han.
De tuffaste tiderna som krögare har varit när nya krogar öppnat upp i Flen.
– Då blir folk nyfikna och de går till det nya och då står jag här med höga kostnader. Men många kommer hit med stora satsningar som håller ett år sen är de borta igen. Och då får vi jobba för att få tillbaka folk hit, säger han.
Men det har också varit många glädjeämnen längs vägen.
– Att se hur de som var här som tioåringar nu har växt upp och kommer och festar hos mig är kul.
Mecit Özturk ser på framtiden med optimism och tillförsikt.
– Jag ger inte upp och förhoppningsvis får ni stå ut med mig i tio år till, säger han.