I Flen sport och hälsas lokaler samlas ett gäng tjejer och killar två gånger i veckan för att träna på den lite udda sporten.
– Många ser sporten som krogbryt, men det är långt ifrån sanningen. Det är mycket regler och massa träning bakom det här, säger världsmästarinnan Ann Johansson strax innan träningspass ska dra i gång.
Några hoppar hopprep andra gör benböj och ett par bär fram borden de ska armbrytas över.
– Det gäller inte bara att ha starka armar. I armbrytning använder man hela kroppen. Främst överdelen men också benen för att hitta bra balans och skjuta ifrån bordet, säger Ronny Ceder som också han plockade medalj under VM.
Han förklarar att det finns två grundtekniker i idrotten.
– Vissa väljer den explosiva taktiken. Att så fort som möjligt ta ner motståndaren mot bordet. Andra använder sin råstyrka, säger han.
Matcherna mellan klubbmedlemmarna går väldigt fort. De flesta är över på under en sekund.
– När vi tränar nöter vi tekniken. Det gäller att det känns helt rätt när du åker på tävlingar, säger Ann Johansson.
Klubben Flen armfighters startade för ungefär tio år sedan. Den har i dag 30 medlemmar, båda tjejer och killar. I årets upplaga av SM blev klubben placerade som den näst bästa i landet efter Storuman.
– Det är svårt för oss att matcha Storuman, de dominerar den svenska scenen och har betydligt fler deltagare än vad vi har, säger Ronny Ceder.
Från SM kom den lokala klubben hem med tio guld, nio silver och fem brons.
– Jag vet inte riktigt varför vi lyckas så bra. Men vi är alla väldigt envisa och min dotter, som startade klubben, ville att det skulle vara en elitsatsning när hon drog i gång det här, säger Ann Johansson.
Dottern Felicia Rydstedt grundade klubben och driver i dag verksamheten Flen sport och hälsa. Hon var inte med under VM i Bulgarien tidigare i oktober.
– Jag satsade i stället på en tävling i USA. Det var första året då kvinnor fick delta i den. Där vann jag guldet, säger hon och visar priset som ligger undangömt bland träningsredskapen.
– Det är en hammare och vi använder den för att träna handleder, säger hon och ler.
Nästa tävling är i november och förberedelserna för nästa VM är i full gång.
– Vi har hunnit landa efter Bulgarien nu och redan strävar vi mot nästa mål. Det är att satsa på att ta guld med min andra arm, säger Ann Johansson och fortsätter med träningen.