Nu har han flyttat från sitt kungarike till en adress med en annan kunglighetskaraktär, nämligen drottninggatan, där han har tagit över Träffpunkten.
– Jag ville satsa mer centralt och synas. Jag känner den förra ägaren och när han köpte ett nytt ställe i Katrineholm tog jag över här den första december i år, säger David Michele.
Men någon drottning står inte att finna, väl en anställd men jakten pågår efter en till.
– Vi har kontakt med arbetsförmedlingen och har intervjuer nu. Man behöver vara tre stycken, säger David Michele som än så länge får hjälp av den förra ägaren några dagar i veckan.
David Michele präglas av uppfinningsrikedom och gör mer än gärna sina egna tolkningar och utvecklar befintliga maträtter.
– Som flygande Jakob – det är en maträtt, varför inte på pizza? Det är också kul att använda vegetariska råvaror som broccoli, det finns ingen pizza med det.
Om en av hans nya kreationer under rubriken veckans pizza får bra snurr hamnar den på den ordinarie menyn.
– Jag skulle vilja göra en julpizza med massa olika julmat på men jag hinner nog inte det.
David Michele är ingen novis i krogbranschen, han kom till Sverige 1994 och har på jobbat på pizzerior i Flen sedan 1999.
– När vi kom till Flen trodde vi att vi skulle flytta till Stockholm efter två år, men vi har blivit kvar. Flen känns hemma och det är här jag vill satsa.
På Träffpunkten samarbetar han med Scan och jobbar bara med svenskt kött. Med den nya gymnasieskolan bokstavligen runt hörnet hoppas han kunna arbeta fram produkter riktade mot en yngre publik.
– Men det ska inte bara vara för dem, på luncherna när vi har som mest att göra är det folk från massa olika ställe som Volvo och bankerna här omkring.
Jul och nyår står för dörren och främst nyårshelgen är en viktig dag för pizzaförsäljarna.
– Jag ser fram emot nyårsdagen, det är en jättebra dag, säger David Michele.