Vid hundarnas morgonpromenad hade Marjo Lindgren gått åt ett annat håll och därför inte passerat förbi bilen tidigare under dagen. Men när hon nu passerade förbi bilen möttes hon av att någon kletat bajs på förarsidans dörrhandtag och lagt en stor korv på förarsidans vindruta. 

Marjo Lindgren bor i Hälleforsnäs och på hennes gata är det många som har hundar men hon skulle inte kunna föreställa sig att någon skulle få för sig att göra något sådant. 

– Vad är det för idioter som kan göra något sådant här. Det måste vara någon form av busstreck av ett barn för vilken vuxen människa kan göra något sådant, säger hon.

Artikelbild

| Marjo Lindgren ställer sig frågande till vem som skulle kunna göra en sådan sak som att kleta bajs på någon annans bil.

Marjo ställer sig även frågan till var förövaren fått tag på bajset då det inte fanns någon hundbajspåse i närheten av bilen där det kan komma från.

– Jag är ofta ute med våra hundar och har alltid med mig påse och plockar upp efter mig, det händer till och med att jag ibland plockar upp efter andra, säger Marjo Lindgren.

Vandalismen av bilen har inte polisanmälts men Marjo Lindgren har gått i tankarna att göra det. 

– Det är ju inte så att polisen kommer att göra något åt händelsen men finns det en anmälan och fler skulle drabbas så är det ju bra, säger hon.