Bra med krafttag mot skadegörelsen

Vi är helt övertygade om att alla tycker att kommunens pengar ska gå till barnens utbildning och inte till förstörelse, skriver Sverigedemokraterna om  Åkersskolan om det som har hänt på Åkersskolan.

Vi är helt övertygade om att alla tycker att kommunens pengar ska gå till barnens utbildning och inte till förstörelse, skriver Sverigedemokraterna om Åkersskolan om det som har hänt på Åkersskolan.

Foto: Camilla Lillsebbas

Insändare2019-09-26 05:00

Det känns bra att man äntligen tar mer krafttag mot den skadegörelse som sker på skolan i Åkers Styckebruk.

Barnen, skolans personal och boende i Åker har under en längre tid fått försöka hantera denna skadegörelse utefter bästa förmåga.

Vi i Sverigedemokraterna har länge påtalat problemen och lyft frågan på olika sätt. Både i debatter, interpellationer och en motion gällande kameraövervakning. Vi har även varit på plats och vandrat i området på kvällstid och vi har bjudit in övriga politiska partier till gemensamt samtal i frågan. Tyvärr fick vi inget gehör trots att vi vet att övriga partier ser frågan som viktig.

Kommunen har arbetat med detta på olika sätt, det är dock synd att man inte ville lyssna på oss tidigare. Som exempel så föreslog vi tidigt kameraövervakning på utsatta platser. Nu tar man äntligen ett större ansvar för situationen med just kameraövervakning och andra åtgärder som vi hoppas ger önskat resultat. Det är dags för barnen och personalen i skolan att få lugn och ro!

Vi är helt övertygade om att alla tycker att kommunens pengar istället ska gå till barnens utbildning och inte till förstörelse. Med gemensamma krafter måste vi göra vad vi kan för att bryta dessa negativa trender. Barns tryggheten i skolan måste alltid vara i fokus.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!