Men huvudrollsinnehavarna är de som står i de 334 knallarna.
– De vanligaste som säljs är nog kläder, men sen finns det ju väldigt konstiga saker man kan få händer på, säger knallansvarig Mathias Szymanski.
Serietidningar, dockkläder, masker till halloween och handgjorda små jultomtar, bland de olika båsen verkar inte årstiden spela någon roll. I huvudgången som rinner igenom hela området står försäljaren Mikael Andersson. Med en smittande entusiasm predikar han förbipasserande.
– Det här är revolutionerande, en vanlig toaborste håller bara en månad. Den här kan stå sig hur länge som helst, säger han och viftar med den tyska toaborstsmodellen som ser ut som en stekspade.
Lite längre ner bland trallarna står Kenneth Johansson, han har stått på samma plats och sålt sina korgar i 39 år.
– Det har blivit ett par år, 1977 var jag här första gången, och för 20 år sedan började min sambo att följa med. Det är en livsstil kan man säga, säger han samtidigt som han plockar ut sina varor från lastbilen.
I Kenneth Johansson och sambon Helena Ceders tält säljs det korgar, träbestick, små jultomtar och mycket annat.
– De små jultomtarna tillverkar en äldre herre. Han vill få lite extra pengar utöver sin pension. Jag sa att det var lite fel årstid men de är ju väldig söta, de går nog åt ändå, säger Helena Ceder.
Kenneth Johansson har åkt runt på olika marknader så länge han kan minnas.
– Från Kivik till Kiruna har vi åkt. Vissa år blev det 50 marknader, och då var de flesta över tre dagar. Men jag gillar verkligen marknaden här, genom åren har jag lärt känna många och sen är det bra artister, säger han och fortsätter:
– För flera år sedan, när rottingmöbler var populärt, sålde jag faktiskt en bokhylla här till Lasse Berghagen. Väldigt trevlig herre kommer jag ihåg, det ska bli roligt att se han igen, säger Kenneth Johansson.