– Det blir mycket mer fokus på mat än vad vi har haft tidigare, säger stationschefen Alexander Jönsson.
– Det blir en stilren inredning med dova färger och kopparlampor. Vi får soffor längs med väggen eftersom vi har märkt att vissa kunder har lite svårt att ta sig upp på de höga stolarna.
Stationen är en av de första i Sverige som byggs om enligt kedjans koncept New Circle K Store.
– När det gäller den varma snabbmaten börjar vi med ett mexikanskt utbud med nachostallrikar och burritos. Samtidigt lägger vi mer fokus på det butiksgjorda, säger Alexander Jönsson.
Han menar att maten är mycket viktig för stationen.
– Bilarna blir mer energieffektiva och vi ser fler elbilar. För oss är det viktigt att erbjuda det som kunderna vill ha även mellan tankningarna så vi har valt att satsa mer på maten helt enkelt.
Alexander blev stationschef den 7 maj efter att franchisetagaren Monica Zentio, som startade stationen 2004, gått i pension. Circle K driver nu macken i egen regi och Alexander är anställd av kedjan.
Under hösten har arbetet pågått med att bygga om stationen till en New Circle K Store.
– Konceptet har testats på några stationer och vi har märkt att det har varit populärt. Fler stationer i området kommer att byggas om, men vi fick förtur eftersom den här stationen precis blev inkluderad i bolaget. Circle K förväntar sig lite grann av den här stationen.
– En sån här ombyggnad till New Circle K Store är kostsam, men vi har hela bolaget i ryggen. Huvudkontoret har också hjälpt oss med rekryteringar.
En av de nyanställda på Circle K i Biskopskvarn är Sofia Alexandrie som började i maj.
– Jag tycker det är jättekul. Kundkontakten är det roligaste. Det händer saker hela tiden. Det är allt från att arbeta med kassan till att göra smörgåsar och hjälpa kunder att tanka. Det passar mig, säger hon.
Belysningen både utomhus och inomhus har bytts ut till led-lampor. Dryckeskylarna ska ersättas en mer energieffektiv kyl som är monterad på väggen. Det byggs fyra nya toaletter som placeras så att det inte ska bli någon kö genom butiken vilket har kunnat hända när en buss stannat till.
Kassalinjen byggs om och kaffemodulen flyttas. De gamla menyskyltarna ersätts med digitala skyltar som automatiskt växlar mellan olika menyer beroende på hur dags på dagen det är.
Circle K i Biskopskvarn har även börjat med nattöppet.
– Vi drog igång med nattöppet precis innan midsommar. Jag har ju alltid jobbat på dygnet runt-öppna stationer och tyckte det kändes konstigt när vi skulle stänga på kvällen. På morgonen stod pendlarna och knackade på innan vi öppnade klockan fem. Nu kör vi dygnet runt.
Alexander Jönsson kommer närmast från jobbet som stationschef för Circle K i Falun. Han har dessförinnan jobbat på flera av kedjans stationer.
– Jag började som praktikant en gång i tiden. Sedan har jag haft i princip alla olika tjänster man kan ha. Circle K kör mycket med interrekryteringar. Det är väldigt kul att nästan alla som jobbar inom företaget har gått samma väg.
– Det är också kul att när man anställer någon med potential så har den möjlighet att växa vidare.
I dagsläget arbetar 15 personer på stationen. Allt fler verksamheter etablerar sig i Biskopskvarn. Under hösten har Max öppnat sin hamburgerrestaurang. Sedan tidigare finns McDonalds och Asian Express. Alexander ser både restauranger och bensinstationer som konkurrenter. En av konkurrenterna är Gulfmacken som har öppnats av Monica Zentio som tidigare drev Circle K.
– Det är ingenting som jag ser som något negativt utan det gör ju bara att vi måste visa att vi håller en hög och jämn kvalitet. Det är ingen skillnad mellan dem eller de andra konkurrenterna som poppar upp. Det gäller bara för oss att fokusera på det vi håller på med, säger Alexander Jönsson.