För att inte tala om hur rasande trevligt det är att dricka champagne till mat. Har jag ekonomi och möjlighet dricker jag mer än gärna champagne rakt igenom måltiden, inte bara som välkomstskål.
Men man måste faktiskt inte slå på stort och servera ostron eller svart kaviar för att få hälla champagne i glasen. Det är till exempel vansinnigt gott till något så "simpelt" som friterad mat. Det är något med det frasiga och feta som gifter sig så förträffligt med de eleganta bubblorna och den angenäma, fräscha syran.
Jag känner en kvinna som bara dricker äkta champagne. Aldrig någon annan alkoholdryck. Men så är hon också gift med en minst sagt framgångsrik popstjärna.
I nästa liv ska jag bli lika stenrik som hon och alltid ha en perfekt kyld flaska franska bubblor på lut. Om utifall att det skulle regna, snöa, blåsa, hagla eller om solen rent av råkar skina.
Champagne funkar till allt.
Mia Gahne/TT