Dags för sista bullen på landets bästa kafé

Nu tar bagare och kunder farväl av hembageriet i Marielundsviken – Sveriges bästa kafé i ett helt år.

Annas hembageri öppnade i Marielundsviken 2009. 2015 slog filialen i Stadsparken upp portarna.

Annas hembageri öppnade i Marielundsviken 2009. 2015 slog filialen i Stadsparken upp portarna.

Foto:

Övrigt2017-05-03 15:34

Söndagen den 7 maj är sista chansen att njuta av en kanelbulle i trädgården hos Annas hembageri i Marielundsviken. En vattenskada i kombination med den nya fastighetsägarens planer för herrgårdsområdet gör att Anna och Robert Schweitz lämnar sitt ursprunliga bageri, vilket tidningen har berättat tidigare.

‒Marielund är ju vår lilla bebis så vi är jätteledsna. Men vi har valt att blicka framåt i stället, sa Robert Schweitz i en artikel som publicerades i början av april.

Men först ska bagarparet och deras personal alltså ta farväl av det röda torpet, tillsammans med stamkunder och följare i sociala medier. Det görs dagen innan White guide café presenterar vilket kafé i landet som är årets bästa, en utmärkelse som Annas hembageri i Marielund fick ta emot i fjol.

‒Nu kommer Annas hembageri i Marielundsviken alltid att vara årets bästa kafé i vårt och förhoppningsvis många andras minne, skriver paret i en inbjudan till farvälfikat.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!