Dags för tidningens stora familjedag på Kolmården

Nu bjuder Eskilstuna-Kuriren med Strengnäs Tidning in sina prenumeranter till en heldag på Kolmårdens djurpark. På söndag är det dags.

Tiden är kommen för Eskilstuna-Kuriren med Strengnäs tidnings familjedag på Kolmården, en dag som vi tillägnar våra prenumeranter.

Tiden är kommen för Eskilstuna-Kuriren med Strengnäs tidnings familjedag på Kolmården, en dag som vi tillägnar våra prenumeranter.

Foto:

Övrigt2018-06-11 11:14

Av alla de förmåner (just nu totalt nära tjugo stycken) som Eskilstuna-Kuriren med Strengnäs Tidning erbjuder sina prenumeranter – våra PLUS-kunder – finns det ett som brukar generera ett särskilt stort intresse – familjedagen på Kolmården.

– Vi vill erbjuda våra prenumeranter mer än bara en tidningsprenumeration. Därför har vi tagit fram det här erbjudandet tillsammans med Kolmården. På det sättet premierar vi våra lojala kunder på det sätt vi kan, hit kan man åka med sin familj eller barnbarn när som helst under året, säger Eva Burman, chefredaktör och ansvarig utgivare på Eskilstuna-Kuriren med Strengnäs Tidning.

Familjedagen innebär att tidningen bjuder in sina prenumeranter till Kolmården till ett billigare pris – entréavgiften halveras, likväl som årskortet för nästkommande år.

Det kommer att finnas personal på plats för den som vill ställa frågor Både från redaktionerna liksom från kundtjänst.

– Vi kommer prata lite journalistik med de som vill, och så kommer det förstås finnas erbjudanden för de som ännu inte är prenumeranter, säger Eva Burman.

Som prenumerant, hur bär man sig åt för att ta del av det här?

– Man skriver ut ett värdebevis, som man hämtar genom att logga in på sitt PLUS-konto på ekuriren.se. Sedan tar man med sig värdebeviset till entrén på Kolmården.

Ännu mer information om familjedagen och våra övriga erbjudanden hittar du här:

LÄNK ► PLUS-förmåner

Bra att veta inför familjedagen på Kolmården

När: Söndag 30 september kl 10.00-17.00.

Pris för PLUS-kunder:

• Halva entrépriset (ordinarie pris för vuxna 449 kronor och för barn 3-12 år 399 kronor)

• Halva priset för Kolmårdens Wild Card/årskort (ordinarie pris för vuxna 1499 kronor och för barn 3-12 år 1099 kronor). Erbjudandet gäller endast under familjedagen.

Glöm inte värdebeviset: Som PLUS-kund hämtar du värdebeviset via ditt personliga konto på ekuriren.se. Om du behöver hjälp kontakta kundtjänst på 010-155 10 21 (må-fr 07.45-16.30) eller i receptionen på Rademachergatan 16, Besökstider: må-fr 9-16, lunchstängt 11.30-12.30.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!