Såväl Ugglans kafé och langosbar.
– Annonsen las ut av den förre ägaren. Den borde ha varit borta vid det här laget, konstaterar Herman Kendirjian, manager för Father steakhouse (en kolgrill enligt nämnda annons).
Båda de här näringsställena satsar i stället offensivt, och gör det i samma veva som Riva i Västerviken återkommer i uppdaterat skick.
– Sommarmånaderna blir viktiga för oss. Efter nyår gick det trögt, konstaterar Robert Toth som driver langosstället tillsammans med hustrun Mariann.
De har bara hållit på sedan 1 december.
– Jag har tänkt ge restaurangen ett år i varje fall, fortsätter Robert Toth som framför allt alltså server den ungerska specialiteten Langos.
Han är beredd att satsa cirka 12 000 kronor för att ansöka om, och erhålla, alkoholtillstånd.
Dessutom har Toth hört av sig till kommunen för att kunna få ha några gäster sittandes utomhus.
– Det handlar om cirka 20 platser.
Han tror att om man får servera öl och vin blir det lättare att sälja langos.
– Det är mycket papper som ska fyllas i, men går allt väl kan vi ha tillståndet klart veckan efter midsommar, säger Toth.
Fotbolls-VM på tv-skärmar kan också utgöra ett dragplåster.
– Men då kanske vi måste vända oss till slutna sällskap.
Father steakhouse har nyligen bytt ägare.
– Men jag är fortfarande kvar i företaget, som en länk. Det kan hända att jag stannar även efter övergångsprioden, säger managern Herman Kendirjian.
Han dementerar därmed kraftfullt att en ny försäljning skulle vara under uppsegling:
– Tvärtom så satsar företaget. Just nu har vi luncher, men framåt sommaren ska vi gå på offensiven. Jag hoppas att alkoholtillståndet blir klart i maj plus att vi ska vara en sportbar med tillgång till både Viasat och C more.
Riva i Västerviken jämnades med marken i höstas för att ge plats åt en året runt-krog på exakt samma plats.
Nu är den vita byggnaden på plats och den här veckan genomförs flera besiktningar.
– Sen är väl allting i stort sett klart, säger byggkontrollanten Tomas Edmark.
Ägaren Jozefina Ivis konstaterar att hon väntar på nya möbler till inredningen och att terrassen fortfarande är under uppbyggnad.
– Om bara möblerna kommer är vi igång inom 14 dagar. Det finns ett stort intresse kring vår nyöppning, berättar Jozefina Ivis.