Middagstips: Boursingratinerad fisk med spänstig sallad

Fransk mjukost ovanpå en fräsch vitfisk serveras med färgstarkt sällskap av rödbetor och sugarsnaps. Et voilà – dagens middagstips!

Snabblagad fiskgratäng. Foto: Hanna Johansson, styling. Katarina Bellman, Middagsfrid

Snabblagad fiskgratäng. Foto: Hanna Johansson, styling. Katarina Bellman, Middagsfrid

Foto:

Övrigt2018-04-19 23:34

[fakta nr="1"]

[fakta nr="2"]

Ingredienser

4 portioner

1 fänkål

600 g sejfilé

75 g boursinost

1 dl vispgrädde

1 msk majsstärkelse

4 portioner ris

100 g bladspenat

500 g kokta rödbetor

75 g sugarsnaps

2 msk olivolja

1 msk balsamvinäger

20 g dill

salt & svartpeppar

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!