Kvinnan betalade 1600 kronor för tatueringen på armen. Hon ville ha en fjäril i 3D med ett band samt texten: "You were given this life because you are strong enough to live it".
Kvinnan hade flera tatueringar på kroppen sedan tidigare.
– Men den här var den viktigaste, av personliga skäl.
– Min första reaktion när den var klar var "men Gud, så fint det blev" men sedan när jag kom hem och tog bort plasten sa maken "men vänta nu...". Det kändes som om tatueraren hade förstört hela armen.
Istället för "because" hade tatuerarens skrivit "beoause", detta trots en korrekt och godkänd stencil.
– Det är ju på kroppen. Det går ju inte bara att sudda ut.
Kvinnan frågade tatueraren om det fanns någonting han kunde göra åt misstaget.
– Han erbjöd sig att spruta in vatten under huden för att få bort det. Men andra tatuerare jag pratade med sa "nej, nej, du får inte gå med på något sådant".
Kvinnan kom i stället fram till att hon ville ha tillbaka 600 kronor, vilket texten kostade. Hon vill också att tatueraren bekostar laserbehandlingen för att korrigera ordet.
Men efter det kravet hörde tatueraren aldrig av sig.
– Jag försökte få tag på honom flera gånger, via social medier, e-post och telefon, berättar kvinnan.
Allmänna reklamationsnämnden (Arn) är en opartisk myndighet som avgör tvister mellan konsumenter och företag. Arn har i det här fallet rekommenderat företaget att betala 1400 kronor till kunden.
Kvinnan har ännu inte fått någon ersättning och den felaktiga tatueringen sitter kvar på underarmen.
– Jag döljer den oftast. Jag har blivit skeptisk och orolig och vet inte vem jag kan lita på därför har jag inte gjort någonting åt den ännu. Jag skulle gärna ta bort den men jag törs inte riktigt låta någon göra det.
– Jag vet inte om jag ska låta dem ta bort den felaktiga bokstaven med laser eller om jag ska tatuera över hela med ett annat motiv. Det här har blivit ett stort projekt för mig.
Nu hoppas hon att andra kan ta lärdom av det som drabbat henne.
– Jag hoppas att andra personer reflekterar både en och två gånger över vilken tatueringsstudio man väljer att gå till, att man inte bara går på vänners erfarenheter och vad studion uppvisar på sociala medier utan att man granskar studion och till och med ber om referenser. Känner man ett minsta lilla tvivel så ska man lyssna på magkänslan. Man är märkt för livet när man låter tatuera sig.
Eftersom vem som helst kan öppna en tatueringsstudio menar Rebecca Ryrberg, ordförande i Sveriges registrerade tatuerare, att en stor del av ansvaret ligger hos kunden.
Sveriges registrerade tatuerare är en branschorganisation registrerad som ideell förening. Syftet med föreningen är att arbeta för branschens bästa och för kundernas trygghet.
Enligt Rebecca Ryrberg är det två saker som kunden bör kolla efter för att ta reda på om tatueraren är seriös eller inte.
– Först ska man ta reda på om han eller hon har gått hygienutbildning. De som gjort det brukar ha någon typ av diplom på väggen, säger hon.
– Nästa steg är att kolla portfolion, att kolla att tatueraren gör ett bra jobb och att det passar in på den stilen som man själv har tänkt göra. Vill man ha en viss typ av tatuering så bör man gå till någon som har gjort den typen av tatueringar innan. Man kan vara jättebra på en typ av tatueringar men inte på en annan.
I fjol infördes gesällbrev för tatuerare. Det innebär att tatuerare numera kan få samma kvalitetsstämpel som exempelvis målare och frisörer.
– Det betyder jättemycket. Det är en yrkeslegitimation som vi aldrig haft förut. Det är ett erkänt bevis på att man kan sitt yrke, säger Rebecca Ryrberg.
För spannet av tatuerare är långt och innehåller allt från hemmatatuerare till professionella artister.
– Därför har vi skapat det här gesällbrevet. Går man till någon som har gesällbrev behöver man inte kolla upp någonting.
– De största felen i dag handlar om hygienfel, infektioner, smittorisker och sådant. Och det är betydligt värre än en felstavning, kan jag tycka.
Kan man då ändra på en felstavning?
– Ja, det går. Det tar lite tid men det går i alla fall, säger Rebecca Ryrberg.
Tidningen har försökt att nå tatueraren via telefon, sms och sociala medier. Han har inte svarat.