Bland gästerna fanns Uhuru Kenyatta, finansminister tillika vice premiärminister och son till Kenyas första president Jomo Kenyatta. Uhuru, som han ofta kallas i kenyansk press, tillhör favoriterna i nästa års presidentval, även om han i opinionsmätningarna ligger en bit efter premiärminister Raila Odinga.
Kenyatta står samtidigt åtalad av den internationella brottsmålsdomstolen, ICC, för brott mot mänskligheten. Det handlar om hans inblandning i våldet efter valet 2007 då han stödde presidenten Mwai Kibaki mot utmanaren Odinga. Enligt ICC deltog Kenyatta i planeringen av attacker i städerna Nakuru och Naivasha där hundratals medlemmar i Odingas parti ODM mördades och hundratusentals människor fördrevs.
Det är oklart hur denna rättsprocess kommer att påverka valet. Kan en åtalad men ännu inte dömd politiker vara presidentkandidat? Kan han inta presidentposten? Klart är att Kenyas högsta domstol kommer att ha en roll i detta. Därför var det intressant att studera gruppen vid Kenyattas bord under bröllopet. Intill Uhuru och hans fru Margaret satt Njoki Ndungu, nyutnämnd domare i högsta domstolen. Winnie Mwai, dotter till president Mwai Kibaki, tillhörde också sällskapet.
Intressekonflikt? Ja, men detta är Kenya. Så kan man sammanfatta reaktionerna från folk jag tog upp det med.
Och under tiden som vice premiärministern hade en helkväll på bröllop drog Kenya ut på sitt största krigsföretag under landets 48-åriga historia. Kenyansk militär trängde tio mil in i Somalia som svar på al-Shabaab-milisens räder in på kenyanskt territorium.
Under hösten har biståndsarbetare attackerats och förts bort i staden Dabaab, med följden att flera biståndsorganisationer som hjälper somaliska flyktingar har lämnat området. al-Shabaab har även kidnappat och dödat turister i på ön Lamu nära den somaliska gränsen.
Beslutet att gå in i Somalia applåderades av landets två ledande tidningar. Budskapet i ledarartiklarna var att det är nog nu och att Kenya måste försvara sin territoriella integritet.
Det är lätt att sympatisera med den tanken, men det finns även många frågetecken. Klarar Kenyas stridsoerfarna militär detta? Vad är slutmålet med operationen? Vilka terrorhot drar Kenya på sig genom att konfrontera islamistmilisen? Vad innebär det för landets ekonomi, både i direkta kostnader för kriget och i form av sämre säkerhet och därmed minskad turism?
Att göra ingenting var inte ett alternativ för den kenyanska regeringen, men följderna av beslutet att invadera Somalia kan ändå bli allvarliga.