Det är Sörmlands Matkluser som bjudit in mathantverkare, producenter, gårsbutiker restauranger och kreatörer att delta på Tema Korv & bröd.
Ett 40-tal ställen har nappat, ett av dem är Bryggeriet i Skebokvarn.
– Det är väldigt populärt, folk åker runt och testar korvar, säger Moa Carlsson på Alla tiders Skebo.
Det är andra året som Bryggeriet är med på Korv & Brödrundan.
– Det är fokus på tillbehören i år, säger Moa Carlsson och visar upp menyn inför rundan.
Gästerna kommer kunna välja på en mängd hemlagade tillbehör, såsom Rabarberketchup, Rökig majo med sidfläsk eller Saltgurks- & surkålssallad.
– Majon med sidfläsk är riktigt god, så den är värd att prova, säger hon.
Men även korvbröden verkar vara en grej.
– Vi bakar dem själva, och förra året slutade det med att folk köpte med sig korvbröd hem, så det är kul.
Egentligen har inte bryggeriet öppnat för säsongen än, så det här blir lite av en smygpremiär.
– Vi öppnar ju först till påsk, men för det här gör vi ett litet undantag. Det är ju kul att det händer nånting i byarna, säger hon.
Skulle man vilja ha en öl till korven så ska det inte vara några problem, det är ju trots allt ett bryggeri.
– Självklart. Vi har 15 olika sorter som vi brygger här.
Vad har du för favoritkorv?
– Jag gillar inte korv. Ingen typ av korv. Men det är det ju andra som gör som tur är.
Korv & Brödrundan pågår under lördagen mellan klockan 10 och 16.