Jubel på Sandras och Christys gladiatorfest

Avsnittet där gladiatorutmanaren Sandra Nordin själv är med ville hon se på krogen tillsammans med sina vänner. Då passade hon också på att presentera sin nya kärlek - gladiatorn Bullet.
– Vi träffades efter inspelningarna och blev ihop i februari, säger Sandra.

9 april 2016 21:18

Historien om vad som hänt Eskilstunatjejen Sandra Nordin har berört många. Den blodförgiftning hon drabbades av efter en misslyckad knäoperation i november plågar henne än. Efter 32 dagar på sjukhus kämpar hon nu för att lära sig gå utan kryckor. Reportaget om hennes öde var det i särklass mest lästa på ekuriren.se under lördagen.

Under lördagskvällen samlades alla hennes vänner och supportrar på restaurang Harrys i Eskilstuna för att titta på programmet tillsammans med Sandra.

– Det känns helt fantastiskt, säger Sandra glatt när hon tittar ut över alla fans med blåa t-shirts som det står Super-Sandra på.

Och hela gänget jublade när Sandra klev upp på scenen tillsammans med sin nya flickvän Christy Bacon, alias gladiatorn Bullet.

Den första kontakten fick de under inspelningen av tv-programmet.

– Sen såg jag på facebook att Sandra låg på sjukhuset. Vi träffades mer och mer och ja - sen blev vi kära, säger Christy.

Den 36 år gamla gladiatorstjärnan kom till Sverige 2003 från amerikanska Colorado Springs och är utöver karriären som Bullet elitspelare i basket för Uppsalalaget Sallén.

Hon talar om sin partner Sandra i varma och kärleksfulla ord:

– Hon har en fantastisk personlighet, charmig och varm. Hennes leende gör att rummet blir ljusare och jag vill vara med henne hela tiden.

Gladiatorn Bullet beskrivs på programmets hemsida som respektingivande och superstark. "Att möta henne är som att möta en vägg. Hon är orubblig och få har vad som krävs för att bryta ner henne".

– Rent fysiskt är det svårt att stoppa henne men jag har nog störst chans på det känslomässiga planet, säger Sandra och skrattar.

Så jobbar vi med nyheter
 Läs mer här!