De tänker inte betala tillbaka arvodena

"Vi har inte fått för mycket betalt, vi står inte i skuld till landstinget och vi kommer inte att betala tillbaka de pengar vi erhållit för utfört arbete." Det skriver nio av de inblandade landstingpolitikerna i ett pressmeddelande. Samtidigt kommenterar nu Jörgen Danielsson arvodesaffären i sin blogg.

9 mars 2011 09:53

I går avslöjade Moderaternas tidigare gruppledare Lotta Finstorp att hon tänker deponera sitt felaktiga arvode hos länsstyrelsen, eftersom landstinget vägrar ta tillbaka pengarna.

Men något sådant är inte aktuellt för de övriga i arvodesaffären, Thomas af Bjur (FP), Fredrik Pettersson (S), Johannes Krunegård (MP), Inger Jonasson-Sjödin (S), Catrin Cedvén (FP) , Jörgen Danielsson (S), Jan-Olof Blomster (FP), Ulrica Truedsson (S) och Johan Bartholf (FP).

Eftersom de fått pengarna för arbete de utfört och eftersom landstinget har bestämt att ingen ska avkrävas återbetalning så finns det helt enkelt inga pengar att betala tillbaka, skriver de med tillägget att det är ett tydligt och slutgiltigt besked.

Så jobbar vi med nyheter
 Läs mer här!
Ämnen du kan följa