Få "Härligt Hemma" direkt i brevlådan

Håll utkik i brevlådan, alla prenumeranter. Framöver kan du få ta del av magasinet "Härligt Hemma" tack vare ett samarbete med Aftonbladet.

Framöver kan tidningens premiumprenumeranter ta del av inredningsmagasinet "Härligt Hemma".

Framöver kan tidningens premiumprenumeranter ta del av inredningsmagasinet "Härligt Hemma".

Foto: Montage

Sörmland2019-11-08 09:47

Samtliga prenumeranter på Sörmlands Medias tidningstitlar; Eskilstuna-Kuriren med Strengnäs Tidning, Katrineholms-Kuriren och Södermanlands Nyheter, kan framöver dryga ut lördagsläsningen varannan helg.

Tidningen kan nämligen, i samarbete med Aftonbladet, erbjuda samtliga prenumeranter att få inredningsmagasinet "Härligt Hemma" hemskickat till sin brevlåda för endast 23 kronor. 

– Vi har samarbetat med Aftonbladet sedan några år tillbaka runt deras populära och omtyckta tv-bilaga som vi erbjuder våra premiumkunder att köpa till ett rabatterat pris och få hemburen via vårt förmånsprogram MERA. I dagens medielandskap är ensam inte längre stark utan samarbeten och samverkan gör oss snarare bättre tillsammans i jakten på att leverera bästa möjliga kundnytta, säger Sörmlands Medias vd Jenny Hoflund Bergvall.

Erbjudandet dimper ned i brevlådan i morgon och du som premiumprenumerant kan då välja att ta del av erbjudandet.

– Härligt hemma är ett inredningsmagasin som levererar ren inredningsglädje vare sig du planerar en helrenovering eller bara söker den perfekta soffkudden. Den ger dig trender, inspirationen och idéer. Vi tror att det finns ett intresse bland våra premiumkunder att fördjupa oss i denna innehållsgenre. Den stora fördelen för våra kunder är att man via vår kundklubb MERA får ett bättre pris jämfört med att köpa magasinet i affären och man får dessutom magasinet hemburen på lördagsmorgonen tillsammans med morgontidningen. Nu på lördag får våra premiumkunder i spridningsområdet ett smakprov av magasinet och vår förhoppning är givetvis att den ska vara uppskattad, säger Jenny Hoflund Bergvall.

Jenny Hoflund Bergvall, vd Sörmlands Media.
Jenny Hoflund Bergvall, vd Sörmlands Media.
Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!