Vet du mer? Tipsa oss via Newsleak

Regionen och kommunerna fortsätter att neka ansvar kring hur äldre har hanterats under pandemin. Vet du mer? Tipsa oss säkert via Newsleak.

Sörmland 24 november 2020 16:52

Vet du mer om kommunerna eller regionen i Sörmlands agerande under coronapandemin? Newsleaks gör det enklare och säkrare för dig att lämna information till oss. Du omfattas alltid av källskydd och din arbetsgivare kan inte se vad du skickat för uppgifter till oss. 

– All kommunikation med oss sker via en krypterad inloggning på Newsleak. Bara den som har sifferkoden kan se konversationen eller filerna, säger Eva Burman, chefredaktör och ansvarig utgivare på Sörmlands Media.

– Det är dock viktigt att de som lämnar in tips till oss talar om vilka de är så att vi kan verifiera att det är relevanta tips det handlar om, fortsätter hon.

Så här fungerar det:
1. Gå in på websajten https://sormlandsmedia.newsleaks.se/.
2. Skriv in ditt tips.
3. Lägg till eventuella filer.
4. Skicka.

Som kvitto kommer du sedan att få ett 16-siffrig kod som gör att du kan logga in och redigera ditt tips och skicka uppdateringar. Som inloggad kan du även kommunicera med oss på redaktionen om ditt tips.

Det är viktigt att du är noga med att skriva vad tipset handlar om och vem du är. Att bara skicka in en fil utan en förklaring gör att det blir svårt för oss att förstå vad tipset handlar om.

Om du tycker att Newleaks känns osäkert så kan du ta det hela ett steg till genom att ladda hem webbläsaren Tor Browser som skyddar din identitet ännu mer:
https://www.torproject.org/download/download-easy.html

Kopiera och klistra sedan in följande adress i Tor Browser:

efy5xvn2ttff2uejfvw3pzkl76yszzmos5fv4xsig2wcml46uy332tyd.onion

Så jobbar vi med nyheter
 Läs mer här!
Ämnen du kan följa