I Gula industrihuset, en trappa upp, har Philip Wigholm sitt företag Wiph enterprise. Bara några veckor efter studenten på Thomasgymnasiet körde han igång sin verksamhet. Att vara så ung och satsa kan tyckas modigt.
– Det var inte så självklart, men jag har Aspergers syndrom och det är en utmaning eftersom det inte så lätt att få jobb. Men det här var det jag utbildade till, bara att få starta gav en känsla bortom dess like, säger Philip Wigholm.
Hans far hade berättat att ett företag, kopplat till en av de världsledande på marknaden inom filmtillverkning och kommunikationsutrustning, skulle lägga ned. Kanske fanns det en liten möjlighet att Philip Wigholm kunde ta över.
– "Förvänta dig inte för mycket", sa min far. Jag gick runt med den inställningen och planerade för min framtida semester i USA. Så kom han hem en dag och sa att det hade gått igenom, och jag hoppade nästan upp på väggarna av glädje, säger Philip Wigholm.
Sedan gick det snabbt. Philip Wigholm har inte behövt att investera själv i kopieringsmaskinerna – det stod företaget för som han levererar till. Att sätta sig in i maskinerna tog ett par tre dagar.
– Det är vad jag har pluggat till, att starta eget, hur man gör hemsida, hur skatt och moms fungerar. Efter tre år studier kände jag mig väl förberedd, säger Philip Wigholm som gick handelsprogrammet på gymnasiet.
Företagsidén bygger på att folk kan göra beställningar via en app på sin mobiltelefon. Ett annat alternativ är att göra beställningar via en hemsida. Nytt är också ett samarbete med en kedja som säljer kamerautrustning.
– I vissa butiker kan kunderna göra beställningar. Så här års är det många almanackor som folk vill ha.
Han ser utvecklingsmöjligheter som företagare. För det första vill han se om han kan ge personer med adhd eller Aspergers syndrom praktik. Det handlar om att ge tillbaka.
– Jag hade inte kommit dit jag är i dag om inte olika företagare hade gett mig chansen. Jag vill att personer med neuropsykiatrisk diagnos ska få en möjlighet att uppleva arbetslivet.
Det andra handlar om en helt ny företagsidé som han nu håller på att kolla marknaden inför. Han har en tanke på att föda upp ödlor – mer specifikt en art som heter Blåtungad skink.
– Den är mer fascinerande än andra, det är en av få ödlor som gillar att man håller i den. Den är också träningsbar och kan göra tricks.
Hur skulle du vilja säga att ditt företag har gått hittills?
– Det har gått helt lysande.