Inget besked om pengar till Mariefreds idrottsplats

Det blir inga besked om extrapengar till IP Hammaren före sommaren. Det säger kommunalråd Jens Persson (C) efter att Mariefredsnämnden beslutat att begära extra pengar till idrottsplatsens och att kommunen ska garantera att skjuta till pengar om försäljningen av Hammarängen inte räcker till.

15 maj 2010 08:30

Innan sommaren kommer kommunen veta om man får bygga så mycket som man planerat för på Hammarängen. Därför vill Jens Persson (C) vänta in det underlaget innan kommunstyrelsen tar ställning till Mariefredsnämndens begäran om att kommunen ska gå in och stå för en eventuell mellanskillnad mellan vad man får för Hammarängen och vad det kostar att bygga en ny idrottsplats på Hammaren.

– Under sommaren ska vi göra en turné i de olika kommundelarna och lyssna, säger Jens Persson (C) som ska få sällskap av de två andra kommunalråden Tord Tjernström (S) och Björn Lind (FP).

Först efter den kommer kommunstyrelsen ta ställning till de extra sex miljonerna som Mariefredsnämnden vill ha till ytterligare en fotbollsplan.

Läs hela artikeln i lördagens papperstidning

Så jobbar vi med nyheter
 Läs mer här!
Ämnen du kan följa