– Det känns jättekul. Det blir en bra grej att ha på sitt cv, säger 19-åriga Caroline Andersson när vi träffas i matsalen.
Douglas Lundqvist, som hunnit fylla 20, håller med:
– Ska bli roligt att styra en restaurang, men vi gör det tillsammans.
I slutet av april avslutar han sitt nuvarande jobb på en skola i hemorten Nykvarn.
Strängnäsbon Caroline Andersson går som sagt fortfarande på Thomasgymnasiet, även om undervisningen på grund av coronakrisen för närvarande sker på distans.
– I vintras såg jag en annons från golfklubben. Jag sökte jobbet, men hade i åtanke att Douglas skulle passa här också. Så då talade jag om för Per Magnusson att det krävdes två personer för att driva stället.
Per Magnusson är klubbchef och den som 1 april skrev kontrakt med duon.
– Det känns bra med ungdomar. Jag hoppas att Caroline och Douglas kan locka till sig en yngre publik, till exempel sina egna vänner. Några av dem kanske även kan få arbete under högsäsong. Vi behöver föryngra här, säger han.
Douglas Lundqvist och Caroline Andersson inleder i liten skala och kommer i början av förklarliga skäl mest att synas till på helgerna.
– Vi hade en städdag 4 april med utomhuslunch. Då presenterades de för medlemmarna, säger Per Magnusson.
Kockarna lovar att satsa på dagens rätt framöver och nämner wallenbergare, panerad fisk och korv stroganoff som tre favoriträtter.