Mannen är i övre 30-årsåldern och dömdes i det uppmärksammade fallet, där stora mängder narkotika hittades i Strängnäs hantverksby i fjol.
Straffet blev då 7 år i fängelse och 10 års utvisning.
Som en sista utväg för att slippa avtjäna sitt straff har nu mannen skrivit ett brev adresserat direkt till justitieminister Gunnar Strömmer (M) för att be om nåd.
I brevet beskriver han hur han kom till Sverige för snart 15 år sedan och började då direkt att jobba och betala skatt. Familjen fortsatte att växa då två barn till föddes i Sverige.
"Under alla dessa år har jag kämpat för att min familj ska ha det bra här. Själv började jag jobba i skogen men sen när jag fick lära mig språket fick jag mycket bättre jobb som snickare", skriver mannen.
Han fortsätter att beskriva att förutom det straff han har dömts för är han "fläckfri". Brottet i sig skyller han på att han blev lurad av några personer som han skulle hyra ut en lokal på hans arbetsplats till.
"Skriver till Dig eftersom det är mitt sista hopp att kunna värna min familj. Jag ber Dig om nåd Gunnar Strömmer, nåd att upphöra utvisningsbeslutet så jag kan vara en närvarande far för mina 4 barn."
Mannen skriver vidare att han avtjänar sitt straff på anstalten i Kumla och sköter sig "utan problem".
Då han är dömd till utvisning vill Kriminalvården att han ska avtjäna sitt straff i sitt hemland. Mannen vill dock, för sina barns skull, helst av allt undvika det.
"Jag har inte sökt problemen, dem hittade mig själv och jag skäms för att jag är här och att jag svek min familj och svenska samhället som för det säger förlåt", avslutar han sitt brev.
Det enorma knarktillslaget i Strängnäs hantverksby – som mannen är en av flera att ha dömts för – gick tidigt att koppla till Rawa Majids, även känd som Kurdiska rävens, kriminella nätverk.
Totalt hittades över hundra kilo narkotika vid tillslaget, däribland 77 kilo amfetamin, 1 kilo kokain, drygt 120 000 narkotikaklassade tabletter, 15 kilo cannabisharts och 7 kilo cannabis. Dessutom fann polisen strax under 300 000 narkotikaklassade tabletter – varav omkring 180 000 av dessa fanns i ett traktordäck.
Det stämmer att regeringen kan genom nåd befria någon från straff alternativt mildra påföljderna. Detta sker dock endast i undantagssituationer.
Enligt Regeringskansliet bör man dock i ärenden som gäller utvisning i första hand vända sig till Migrationsverket.