– Vi heter Lounge 0152, konstaterar Aniella Persson, som är platschef och köksansvarig.
I fredags skruvades skylten med Tuben deli ner, varpå stället hastigt fick ett annat namn.
Det är samma Järfällabaserade ägare som driver Father steakhouse på Storgatan och även öppnar en vägkrog nära Kilenkrysset (Femte rondellen), för övrigt ägde premiären rum på måndagen.
Där blir huvudinriktningen husmankost med dagens rätt(er) samtidigt som Lounge 0152 satsar mer på att vara ett kafé men med goda matmöjligheter också, till exempel olika sorters pasta och toast. Det finns en så kallad lunchbar.
– Folk som jobbar hemifrån och ungdomar som vill plugga får mer än gärna sitta i vår lounge så fort vi får ordning på wifi. Jag tror att vi passar en bred publik, säger Aniella Persson.
– Men även mammor med barnvagnar är välkomna. Vi har till och med en liten lekhörna här, tillägger hon.
Så länge coronarestriktionerna ligger på nuvarande nivå hamnar taket vid antalet besökare på 15 personer fördelade på två avdelningar.
– Vi ska ha öppet sju dagar i veckan, konstaterar Aniella Persson.
– På helgerna kör vi till klockan 02. Men all dryck du ser här är alkoholfri, jag tror inte att vi ens ska söka något tillstånd, inflikar Herman Kendirjian, kökschef på systerföretaget Father steakhouse.
Vägkrogen vid Kilenkrysset heter Femte rondellen.
– Eller Rondell 5, vi har inte riktigt bestämt oss, berättar Herman Kendirijan.