– Vi kallar båda för Rondell 5. Vi ligger vid den femte rondellen från E20, oavsett om du kommer från Biskopskvarn eller Eskilstuna, säger talesmannen Herman Kendirjian.
Lunchstället, tidigare Byrackan, har plats för 80 gäster och satsar på husmanskost.
– Vi har många som äter hos oss, det går bra, säger Hermann Kendirjian och konstaterar att det är trångt på parkeringen och gott om gäster i lokalen när tidningen tittar förbi.
På pubspråk kan den mindre lokalen, som tidigare har inhyst en kiosk, benämnas bakficka.
– Meningen är att de ska komplettera varandra. Om ett gäng, till exempel jobbarkompisar, vill åka och äta tillsammans kan de dela upp sig här ifall några föredrar fast food. Vi hoppas kunna öppna en gång mellan de båda, förklarar Herman Kendirjian.
Snabbmatsstället, med cirka 30 sittplatser inomhus och en liten altan, erbjuder bland annat pizzor, kebab, hamburgare och sallader.
Två personer, släkt till Herman Kendirjian och bosatta i Södertälje, arbetar i den mindre lokalen. Men det är en tillfällig insats. Talesmannen berättar att personal ska anställas.
– De är här för att lägga grunden.
Rondell 5:s bakficka, vägg i vägg med Sulas motor, öppnade den 5 februari.
– Lokalen hade stått tom sedan i augusti, säger Herman Kendirjian.
Fathers house låg tidigare på Storgatan men lämnade i somras över stafettpinnen där till Lion bar.