– Jag vill ta ett steg längre och eftersom jag jobbar ganska mycket behöver jag mer tid för att införa det nya konceptet, men det är inget bestämt alls, säger Håkan Bergqvist.
I april öppnade restaurangen mitt i coronakrisen. Nu sadlar Håkan Berqvist om för nya koncept i restaurangen. Bland annat kommer butiken inte längre finnas kvar i restaurangen eftersom det krävs en snabb omsättning i försäljningen av färskvaror.
– Butiksdelen försvinner. Det är färskvaror vi har att göra med och omsättningen har inte varit det vi efterfrågade. Då måste det ut, det är ganska kort hållbarhet på sådana varor, säger Håkan Bergqvist.
Restaurangen ska dock öppna igen, när planerna är klara. Enligt Håkan Bergqvist ska verksamheten komma igång igen till september.
– Det finns en deadline. Det är månaden ut, sen måste jag ha bestämt mig. Vi har gjort bra ifrån oss men nu behöver jag en bättre grund att stå på, säger Håkan Bergqvist.
Vad händer med Tuben deli?
– Det är jag lite nyfiken på själv faktiskt, vi har inget bestämt som det är just nu. Jag sitter och väntar på svar, det är allt från samarbetspartners till investeringar, vi försöker fortfarande hitta lite nya vägar, säger Håkan Bergqvist.
Vad kan det röra sig om?
– Det handlar om kvällsaktiviteter och att öppna upp för föreningar. Jag försöker fylla den här verksamheten med folk som vill äta och dricka och sådant, säger Håkan Bergqvist.