– Vi ville göra någonting annorlunda, en rolig grej, säger krögaren Simon Varli.
Han ser fram emot sin sjätte sommar på Grekisk taverna i anslutning till Strängnäs gästhamn.
Men närmast på programmet står after ski som är en nyhet och en företeelse vilken mer förknippas med Alperna och den svenska fjällvärlden.
– Vi kan kalla det för vinterpremiär här, tycker Simon Varli.
– Eventet är nästan fullbokat, många av våra stammisar kommer, fortsätter han.
Uteserveringen, som har heltäckande och vattentätt tak, öppnar på eftermiddagen lördag 24 februari och Simon Varli har ställt i ordning stolar och bord för festen. Såväl trubadur som discjockey är engagerade.
– Det blir en kortare meny än annars och vi tänder grillarna där ute, berättar krögaren.
Hur länge får man stanna?
– Så länge gästerna vill vara kvar. Kanske är de nöjda framåt sju eller åtta.
Drycker serveras också, troligen blir det någon variant som verkligen förknippas med skidåkning.
– Folk får ha på sig ordentligt med kläder, plus att det finns värmeslingor, fortsätter Simon Varli.
Är det här ett event som kan återkomma?
– Absolut. Kanske inte nu på ett tag. Men varför inte framåt jul och i början av 2025? Vi får se hur det går på lördag till att börja med.
Annars hoppas Simon Varli att Grekisk tavernas utesäsong kommer igång i april med tanke på fjolårets uppgradering. Vädret har förstås en stor inverkan på när "den riktiga" premiären sker.