– Jag kommer att satsa på svensk husmanskost, berättar den 46-årige Eskilstunabon som därmed avslöjar lite om konceptet.
Café trädgår'n ska i fortsättningen heta Angeloz trädgård, och inte vara fik utan restaurang, betonar han.
– Det blir luncher och snart nog även á la carte och kvällsöppet. Vi söker serveringstillstånd, säger Angelo Engberg.
Viss renovering och uppiffning görs och nu väntar ägaren på att få fason på ventilationen, sen kan ruljangsen starta.
– Senast 1 december vill vi vara i gång, säger Angelo Engberg.
Står du vid spisen?
– Nej, det sköter min partner Helen. Jag äter maten och serverar den, svarar han med ett gapskratt.
Strängnäs är en relativt liten stad med ganska många krogar och restauranger, räds du inte konkurrensen?
– Nej, vårt koncept med fokus på svensk husmanskost är inte så vanligt förekommande. Vi lagar allting från grunden.
Både Angelo och Helen har tidigare arbetat på Hotell Bolinder Munktell i Eskilstuna.
– Hon var min chef då, förklarar Angelo Engberg, som annars jobbat "lite varstans".
– Men framöver är det Angeloz trädgård som gäller till 100 procent. Jag gillar mat, har alltid gjort det, och att träffa folk.
Du behåller alltså trädgård i namnet?
– Ja, det är enkelt för oss och enkelt för gästerna.
Enligt Berit Rydberg, alkoholskolinspektör på Strängnäs kommun, har någon ansökan om serveringstillstånd för den nya krogen ej synts till.