– Invigningen gick väldigt bra! Det var många som var glada att komma hit för att smaka, äta lite godis och prata med mig, säger Marko Nilsson, även känd som "gladamarko76" på videoappen Tiktok.
– Det känns jättebra! Äntligen är den här, säger mannen som gett hamburgaren sitt namn.
Burgaren är gjord på högrevskött och innehåller tomat, sallad, ost, picklad rödlök, jalapeños och sweet chili-dressing. Beställer man en Markomeny ingår även en specialgjord Markodipp.
I lördags gick det åt 32 Markomenyer och försäljningen har flutit på bra även efter premiären.
– Under invigningen så satt Marko och livestreamade från vårt Tiktok-konto.
– Innan vi ens lanserade den var det många som kom och frågade: "När kommer Markomenyn?" säger Barham Qadir, restaurangchef på Pelles burgare.
Efter att tidningen var på restaurangen senast satte arbetet med burgaren igång.
– Jag tog med Marko in i köket och sa: "välj vad du vill, säg till mig vad du vill ha på din burgare!"
Och det är fler än Barham Qadir som vill jobba med Marko. En frisörsalong har frågat om Marko vill vara ansiktet utåt för salongen, i utbyte mot en gratis klippning. En annan tiktokare har frågat om Marko skulle kunna hjälpa till att marknadsföra en mössa.
– Det är ett nytt företag som behövde lite hjälp, så han skickade en mössa med posten. Det skulle vara kul att jobba med att göra reklam för andra, säger Marko.